Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τι θα ψηφίσει η ΔΗΠΑΚ (ΠΑΜΕ) για τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας

Τι θα ψηφίσει η ΔΗΠΑΚ (ΠΑΜΕ) για τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας
Την ώρα, που εκκρεμεί η εκλογή νέου Προέδρου στον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας και υπάρχουν διάφορες διεργασίες, η παράταξη ΔΗΠΑΚ (ΠΑΜΕ) εξέδωσε ανακοίνωση για να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Και αναφέρει:
«Όσο αφορά τη στάση που θα κρατήσει η ΔΗΠΑΚ στον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας κατά τις διαδικασίες ανάδειξης του νέου προέδρου ανακοινώνουμε ότι η θέση μας θα είναι ΛΕΥΚΟ. Η Ενιαία Κίνηση Γιατρών με την αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθεί και υποστηρίζει, θα βρει τη ΔΗΠΑΚ απέναντί της. Ας τα βρουν μεταξύ τους ως προς τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και συμφέροντα, η ΔΗΠΑΚ συνεπής ως προς τη διακήρυξή της αλλά και ως προς το καθήκον της προς τα λαϊκά στρώματα θα αντιπαλεύει όλες τις δυνάμεις που βάζουν πλάτη στη διάλυση της Δημόσιας υγείας και στην εμπορευματοποίησή της.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που υλοποιείται με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ στην Αθήνα την 1η Νοέμβρη (έχουν ξεπεράσει τις 740 οι αποφάσεις εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών, σωματείων και άλλων φορέων), για να διαδηλώσουμε ενάντια στα αντιλαϊκά μνημόνια διαρκείας κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ, κόντρα στην υποταγή, στην ανοχή και τις αυταπάτες. Διεκδικούμε ζωή με δικαιώματα, όχι ψίχουλα.
Θα δρομολογηθούν λεωφορεία από Τρίπολη.
Τηλέφωνο για δηλώσεις συμμετοχής: 6947049475»

1 σχόλιο

  • ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι πράγματι θετικό η εκλογή συναδέλφου από τη ΔΗΠΑΚ στις νέες εκλογές του ΙΣΑ και αυτό γιατί η Δημοκρατία αλλά και η βαρύτητα των προβλημάτων στο χώρο της Υγείας προυποθέτει συγκλήσεις και ενότητα.
    Δύο μόνο μικρές ενστάσεις
    1ο Που και πότε ειδατε την αντιλαική πολιτική της Ενιαίας Κίνησης Ιατρών?
    2ο ¨Οσοι ασχολούνται με το συνδικαλισμό εχουν ο καθένας του την προσωπική του ιστορία. Δεν ειμαστε όλοι το ίδιο. Δεν ασχολούμαστε όλοι για προσωπικες φιλοδοξίες & συμφέροντα. Ειναι άσχημο και άδικο να ισοπεδώνουμε τους παντες & τα πάντα.
    ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ
    ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...