Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι «μυθικές» δωρεές στο Νοσοκομείο και το τηλεφώνημα – έκπληξη στη Γιαννούλα Γκουντάνη!

Οι «μυθικές» δωρεές στο Νοσοκομείο και το τηλεφώνημα – έκπληξη στη Γιαννούλα Γκουντάνη!
Την επίσκεψη του Αρκά Γενικού Γραμματέα υτου Υπουργείου Υγειας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, δέχθηκε την Πέμπτη, ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, Νικόλαος Χρόνης.


Ο Β. Κοντοζαμάνης συνοδευόταν από την «Εθνική Δωρήτρια», όπως την αποκάλεσε ο ίδιος, κα Γιαννούλα Γκουντάνη, η οποία λίγο καιρό πριν έκανε τη Μυθική Δωρεά που αγγίζει το 1.000.000€ για τη δημιουργία ενός σύγχρονου Αιμοδυναμικού Τμήματος, το οποίο πριν λίγες μέρες άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μαζί ήταν και ο Αρκάς πρώην Υπουργός Υγείας και Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος.


Ο Ν. Χρόνης ξενάγησε τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργού Υγείας αρχικά στο Αιμοδυναμικό Τμήμα και παρακολούθησε μία επέμβαση, ενώ ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής τκ. Χρυσός, τού εξηγούσε σχετικά με τη λειτουργία του. Ο Β. Κοντοζαμάνης είπε πως θα φροντίσει η λειτουργία του τμήματος να γίνει σε 24ωρη βάση, αφού σύντομα θα προσλάβουν το απαραίτητο προσωπικό που χρειάζεται για να καλυφθούν οι ανάγκες..

Το Βρογχοσκόπιο είναι επίσης Δωρεά της κας Γκουντάνη και η έκπληξη δεν άργησε να έρθει… όταν ανακοίνωσε άλλη μία και … τελευταία όπως είπε «Δωρεά»! Στο video που θα ακολουθήσει σε επόμενο ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε τι Δωρεά έκανε και…γιατί; (!)

Στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στο Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου και συγκεκριμένα σε μία άλλη δωρεά - «έκπληξη» που έχει μοιράσει πολλά παιδικά χαμόγελα, η οποία είχε γίνει πέρυσι τον Ιανουάριο από την Παναρκαδική Ομοσπονδία της Αμερικής, για το οποίο -όπως ενημερώθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργού Υγείας - δεν μπορεί να λειτουργεί παρά μόνο δύο ώρες την ημέρα, διότι δεν υπάρχει διαθέσιμο προσωπικό. Υποσχέθηκε να βρει άμεσα λύση, διότι ο χώρος ψυχαγωγίας είναι πολύ σημαντικός για τα παιδάκια που νοσηλεύονται.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στη συνέχεια, αφού όμως προηγήθηκε μία αναπάντεχη έκπληξη για την κα Γκουντάνη … όταν την κάλεσε ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, στο τηλέφωνο για να την συγχαρεί για τις δωρεές που έχει προσφέρει! Μίλησαν αρκετή ώρα στο τηλέφωνο και έδωσαν ραντεβού για τα εγκαίνια του Αιμοδυναμικού τα οποία θα πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα!

Θα ακολουθήσουν νέα ρεπορτάζ!

 

1 σχόλιο

  • gortynios.isv
    gortynios.isv Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς! Ο Θεός οι υπέρτερες Θείες δυνάμεις να της χαρίζουν υγεία, πνευματική διάυγια, ψυχική ηρεμία, γαλήνη!!! Το παράδειγμά της να ακολουθήσουν και άλλοι....Αυτοί που θρέφονται απο το δημόσιο και για άλλους δουλεύουν και τον λαό κοροϊδεύουν

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...