Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σημαντική επιχειρηματική διάκριση για τη φαρμακευτική εταιρεία DEMOS S.A.!

Σημαντική επιχειρηματική διάκριση για τη φαρμακευτική εταιρεία DEMOS S.A.!
Η μονομερής επικέντρωση στις τιμές των φαρμάκων χωρίς παράλληλες παρεμβάσεις για τον έλεγχο της συνταγογράφησης, δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα του ελέγχου της φαρμακευτικής δαπάνης. Ήταν η κοινή διαπίστωση της χθεσινής ετήσιας συνάντησης του τομέα Υγείας στην οποία δόθηκαν οι ετήσιες επιχειρηματικές διακρίσεις Salus Index 2015.
Στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας, που διοργανώθηκε στο Radisson Blu Park Hotel Athens στάλθηκαν ηχηρά μηνύματα προς την κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία από τους εκπροσώπους ενός κλάδου που αντιμετωπίζει σοβαρότατες απώλειες εξαιτίας της κρίσης.

Η είδηση είναι από την ιστοσελίδα statbank.gr που αναφέρει ότι το βραβείο εκ μέρους της Demo παρέλαβε ο κ. Αριστομένης Βασιλόπουλος, διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας.

Η DEMO ΑΒΕΕ, την χρονιά 2015 είχε μια ιδιαίτερα δυναμική και αναπτυξιακή πορεία κάτι που αποτυπώθηκε στην αύξηση των οικονομικών της μεγεθών, στην αύξηση της απασχόλησης (610 εργαζόμενοι το 2014, 720 σήμερα που μιλάμε και μέχρι το τέλος του 2015, 750 εργαζόμενοι). Επίσης οι εξαγωγές «τρέχουν» με ρυθμό αύξησης του 50%. Για όλα αυτά και πολλά παραπάνω βραβεύεται σήμερα η DEMO ΑΒΕΕ, η πρώτη εταιρεία σε νοσοκομειακές πωλήσεις σε αριθμό σκευασμάτων.

Να σημειωθεί τέλος, ότι η φαρμακευτική εταιρεία DEMOS.A., έχει Αρκαδικές ρίζες, αφού συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας κ. Σταύρος Δέμος, ο οποίος μάλιστα στηρίζει και τιμά τον πολιτισμό, θέμα που αναδείχτηκε προσφάτως μέσα από το «Καλημέρα Αρκαδία», με αφορμή τη στήριξη στον καλλιτέχνη Νίκο Φλώρο. Αξίζει να αναφερθεί και η πολύτιμη συμμετοχή τόσο του Δ/ντη Πωλήσεων Αριστομένη Βασιλόπουλου, όσο και του Αρκά Χάρη Αυδή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...