Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο στην Πάτρα

Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο στην Πάτρα
O θεσμός του Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου επιστρέφει φέτος στην αχαϊκή πρωτεύουσα με ένα τριήμερης διάρκειας επιστημονικό πρόγραμμα από τις 24 έως και 26 Ιουνίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.


Την διοργάνωση του 16ου Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου έχει αναλάβει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αχαΐας με συνδιοργανωτές όλους τους Συλλόγους της Πελοποννήσου και Αιτωλοακαρνανίας. Πέραν του κατευθυνόμενου προγράμματος θα περιλαμβάνει πρακτικά σεμινάρια σε θέματα αιχμής, ελεύθερες ανακοινώσεις και επιτοίχιες παρουσιάσεις.

Παράλληλα, η Οργανωτική Επιτροπή έχει μεριμνήσει και για μια σειρά από πολιτιστικές δράσεις που θα λάβουν χώρα στο περιθώριο του Συνεδρίου, ώστε οι επισκέπτες της πόλης να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία και την παράδοση του τόπου.

Αναλυτικά πληροφορίες για τους τρόπους συμμετοχής στο συνέδριο, καθώς και ολόκληρο το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Οργάνωση Συνεδρίου: «ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το «ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ» στο τηλ: 210 3814939, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.οdvima.gr.

Σας περιμένουμε όλους στην όμορφη πόλη της Πάτρας για να συμβάλλουμε όλοι από κοινού στην επιτυχία του 16ου Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...