Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κέντρο Υγείας Δημητσάνας: «Το ασθενοφόρο επέστρεψε και όλα καλά; Όχι!»

Κέντρο Υγείας Δημητσάνας: «Το ασθενοφόρο επέστρεψε και όλα καλά; Όχι!»
Από τους εθελοντές πολιτικής προστασίας του Δήμου Γορτυνίας, ο Νάσος Κάλλας, γράφει για τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας, που δεν τελειώνουν στο ασθενοφόρο...
«Το ασθενοφόρο επέστρεψε και όλα καλά (;)
Όχι δεν είναι όλα καλά, υπάρχουν και άλλα προβλήματα στο Κ.Υ Δημητσάνας, το ασθενοφόρο ήταν ένα από αυτά.... Π.χ. το ασθενοφόρο φτιάχτηκε αλλά και πάλι θα είναι ακινητοποιημένο όταν ο ΕΝΑΣ επαναλαμβάνω ΕΝΑΣ οδηγός έχει άδεια, υπάρχει και άλλος οδηγός αποσπασμένος του οποίου η οργανική θέση είναι Δημητσάνα, οπότε αυτός ο οδηγός έχει καβατζάρει την θεσούλα στην Δημητσάνα και δε μπορεί να γίνει προκήρυξη για άλλη θέση.
ΛΟΙΠΟΝ
Θέλουμε οι οδηγοί και γιατροί να επιστρέψουν στις θέσεις τους στην Δημητσάνα εκεί όπου ανήκουν
Θέλουμε να γίνει σταθμός ΕΚΑΒ στην Γορτυνία να προκηρυχθούν θέσεις και να σταλούν άμεσα νέα ασθενοφόρα.
Θέλουμε επιτέλους το κράτος να νοιαστεί για τα Κέντρα Υγείας κύριοι της κυβερνήσεως και της αντιπολιτεύσεως σας καλώ να έρθετε από κοντά να μιλήσουμε για τα προβλήματά μας και όχι να έρθετε με υποσχέσεις αλλά με λύσεις
Θέλουμε είτε να έρθουν πίσω το προσωπικό του Κέντρου Υγείας είτε να βγουν από εδώ που ανήκουν και να προκηρυχθούν νέες θέσεις.
Το κέντρο Υγείας θέλει τουλάχιστον 5 οδηγούς για να καλυφθούν οι βάρδιες βγάλτε τους οδηγούς από τα γραφεία και στείλτε τους να κάνουν αυτό για το οποίο εκπαιδεύτηκαν.
Εύχομαι μονάχα να μην χρειαστεί να γίνει κανένα κακό για να νοιαστούν πραγματικά όλοι οι αρμόδιοι.
Ο δικός μας αγώνας συνεχίζεται το θέμα μας θα φθάσει μακριά, είμαστε αποφασισμένοι να το τραβήξουμε όσο πάει
Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον Δημοτικό Σύμβουλο κύριο Μιχάλη Σφυρή ενημερώθηκα ότι ο τεχνικός που επισκευάζει τα αυτοκίνητα του Δήμου Γορτυνίας θα κάνει ένα δωρεάν service στο ασθενοφόρο, αν και γύρισε ήδη από επισκευή έχει ακόμη μια πόρτα χαλασμένη και πιστεύω με την πρώτη ευκαιρία να το πάμε για επισκευή, ο αγώνας έχει αποτελέσματα ευχαριστούμε κύριε Μιχάλη Σφυρή και φυσικά ευχαριστούμε τον Δήμο Γορτυνίας όπου τον θέλουμε συμπαραστάτη μαζί μας στο έργο αυτό είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει αυτή την στιγμή λύσεις.
Νάσος Κάλλας από τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ»

1 σχόλιο

  • Guest
    Guest Τετάρτη, 18 Μαϊος 2016 08:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνω. Να επιστρεψουν ολοι στη θεση τους. Γιατροι, οδηγοι, μικροβιολογοι, νοσηλευτες κλπ. Αν και οι τσειλιγκες θα κανουν παλι τα παντα για να βαλουν τα δικα τους παιδια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...