Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

«Η 18η Μαΐου πλησιάζει ως καταληκτική ημερομηνία για το Σύστημα-Τατούλη»

Για τον απολογισμό του Πέτρου Τατούλη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Οδυσσέας Βουδούρης, σημειώνει: «Αντί να παρουσιάσει στο θεσμικά αρμόδιο Περιφερειακό Συμβούλιο έναν ολοκληρωμένο και τεκμηριωμένο απολογισμό δράσης, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης προτίμησε μια προεκλογική φιέστα.
Διαβάστε περισσότερα...

Σύντομα θα ακουστεί και πάλι η «φωνή» της ΕΡΑ Τρίπολης!

Η ΕΡΤ είναι και θα μείνει ανοιχτή, μέσα απο τοwww.ertopen.com., την ΕΤ3, την ΕΡΑ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, το Δεύτερο και Τρίτο Πρόγραμμα και τους  περιφερειακούς σταθμούς Αιγαίου, Βόλου, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Ιωαννίνων, Καλαμάτας, Κομοτηνής, Λάρισας, Πάτρας, Ορεστιάδας, Πύργου, Ρόδου, Σερρών και Χανίων.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο καιρός στην Αρκαδία (Τρίτη - 8/4/2014)

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται την Τρίτη για την Αρκαδία, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, όμως για άλλη μία μέρα, προβλέπεται ότι θα σημειωθούν βροχές σε διάφορα σημεία του νομού.
Διαβάστε περισσότερα...

Ολομέλεια της Χρυσής Αυγής στην Τρίπολη

Την Δευτέρα 7 Aπριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε η μηνιαία ολομέλεια της Τ.Ο. Τριπόλεως της Χρυσής Αυγής. Τα μέλη και οι υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ενημέρωση που έκανε ο Γραμματέας της Τ.Ο. κ. Ν.Σκαντζός για θέματα της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης.
Διαβάστε περισσότερα...

Απολογισμός Τατούλη - Ποιοι πήγαν και τι είπε ο Περιφερειάρχης (vd)!

Σε απολογισμό των έργων της Περιφέρειας από το 2011 έως το 2014 προχώρησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Γόντικας: «Απέκρυψαν ότι οι εγκαταστάσεις για τα σκουπίδια στην Καλλιρρόη είναι πάνω σε σεισμογενή ρήγματα» (vd)

Σε σοβαρές καταγγελίες για απόκρυψη μέρους της εισήγησης της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας από τη συζήτηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της ΤΕΡΝΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο, προχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος του ΚΚΕ Νίκος Γόντικας.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...