Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τον Μάιο ο αγώνας δρόμου "Γρηγόρης Λαμπράκης" στην Αρκαδία

Τον Μάιο ο αγώνας δρόμου "Γρηγόρης Λαμπράκης" στην Αρκαδία
Η Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας διοργανώνει τον 4ο Αγώνα Δρόμου Ειρήνης "ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ", απόστασης 21 χιλιομέτρων την Κυριακή 17 Μαίου 2020 στην Τρίπολη.

Το πρόγραμμα του αγώνα:

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαϊου 2020 στην Τρίπολη. Η εκκίνηση θα γίνει στις 6.00 το απόγευμα από το πάρκο των αλύγιστων (πλησίον φυλακών Τρίπολης) στον Άγιο Αθανάσιο. Μια ώρα πριν οι Αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης για να παραλάβουν τον αριθμό τους. Για το σκοπό αυτό θα ξεκινήσουν λεωφορεία από την πλατεία Αγ Βασιλείου στις 5.00 το απόγευμα.

Μετά την εκκίνηση οι αθλητές θα κατευθυνθούν στους δρόμους: Ερυθρού Σταυρού, πλ. Ανεξαρτησίας, Εθνομαρτύρων, πλ. Αγ. Βασιλείου, Γεωργίου Ά, πλ. Κολοκοτρώνη, Γρηγόρη Λαμπράκη, Παλιά Εθνική οδό Τρίπολης—Σπάρτης όπου στο χωριό Κερασίτσα στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη θα γίνει αλλαγή κατεύθυνσης προς το χωριό Στάδιο και από κει μέσω του δρόμου Τρίπολης -΄Αστρους από το χωριό Αγ. Σώστης θα κινηθούν προς Τρίπολη. Στην επιστροφή μέσα στην Τρίπολη θα κατευθυνθούν προς τις οδούς: Γρηγορίου Λαμπράκη, πλ. Κολοκοτρώνη, Γεωργίου Ά, πλ. Αγ. Βασιλείου, Τάσου Σεχιώτη, πλ. Πετρινού (τερματισμός).

Σταθμοί ανεφοδιασμού με νερά και ισοτονικό θα υπάρχουν ανά 4 χιλιόμετρα. Στον Τερματισμό θα υπάρχουν νερά, χυμοί, σάντουιτς και γλυκά για τους συμμετέχοντες.



Όλοι όσοι τερματίσουν, θα παραλάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής. Θα βραβευτούν οι 6 πρώτοι άνδρες και γυναίκες της γενικής σειράς. Δηλώσεις συμμετοχήps://goo.gl/forms/Q93MbYOxCy5uj έως Κυριακή 10 Μάη 2019.

Φέτος για τους μικρούς φίλους της Ειρήνης(ενδεικτικά έως 12χρόνων) αλλά και μεγαλύτερους έχει προγραμματιστεί και θα γίνει μη ανταγωνιστικός αγώνας δρόμου με την ονομασία «το χιλιόμετρο της Ειρήνης» με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Πετρινού. Περιμένουμε λοιπόν τους μικρούς φίλους μας να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Καλούμε μικρούς και μεγάλους να τρέξουν ή να βαδίσουν στα βήματα του αγωνιστή και μάρτυρα της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6973210954 (υπόψη Γιαννόπουλου Ανδρέα).

Για να δείτε το video της διαδρομής κάντε κλικ σε αυτή την διεύθυνση: https://youtu.be/LyVQJcj8NmQ

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 21 ΧΛΜ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 18Ο ΗΛΙΚΙΑΚΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ 4ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ

«ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ»

ΣΔΥ (Σύλλογος Δρομέων Υγείας) ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΕΟΣ (Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος) ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΣΕΒΑΣ (Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου).

ΣΑΟΟ (Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...