Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έρχεται ο ημιμαραθώνιος δρόμος Μαινάλου!

Έρχεται ο ημιμαραθώνιος δρόμος Μαινάλου!
Ο Σ.Δ.Υ.Τ. σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Τρίπολης, διοργανώνουν τον 11ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Μαινάλου, την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 και ώρα 11:00 πμ.
Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας και του Δήμου Τρίπολης.
Πρόκειται για αγώνα λαϊκού – μαζικού αθλητισμού, με ελεύθερη συμμετοχή για άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 18 ετών και άνω.
Οι συμμετέχοντες τρέχουν με δική τους ευθύνη και πρέπει να έχουν εξετασθεί από ιατρό πρόσφατα.
Ο αγώνας γίνεται σε μαγευτικό τοπίο και η διαδρομή περιλαμβάνει κυρίως σκληρό χωματόδρομο και πολύ λιγότερο ορεινό γρασίδι και άσφαλτο, έχει υψομετρικές διαφορές (από 1.369 μ. έως 1.692 μ.), συνολική θετική ανάβαση 618 μ. και κατάβαση 612 μ. Σταθμοί ανεφοδιασμού θα υπάρχουν κάθε 5 Χλμ.
Εκκίνηση και τερματισμός στο οροπέδιο των Ρούχων, το οποίο βρίσκεται 5 Χλμ περίπου από το Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου «Πάνος Αλεξόπουλος» και το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου στη θέση Οστρακίνα.
Πρόσβαση: Οι αποστολές των αθλητών, ξεκινώντας από την Τρίπολη, θα πρέπει να ακολουθήσουν την οδό Καλαβρύτων (στη συνέχεια Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου) και να φτάσουν στην Τοπική Κοινότητα Καρδαρά, που απέχει 18 Χλμ από την Τρίπολη. Όσοι έρχονται από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης – Καλαμάτας θα βγουν στην έξοδο για Βυτίνα και θα συνεχίσουν για Καρδαρά. Εν συνεχεία να ακολουθήσουν το δρόμο που οδηγεί στο Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου. Το καταφύγιο απέχει 10 Χλμ από τον Καρδαρά. Συνεχίζοντας μετά 5 Χλμ περίπου φθάνουν στο οροπέδιο των Ρούχων.
Δηλώσεις συμμετοχής: Για τους συλλόγους, ταχυδρομικώς, στη διεύθυνση του Σ.Δ.Υ.Τ. «28ης Οκτωβρίου 34, Τρίπολη, Τ.Κ.: 221 31» και με FAX στον αριθμό «2710-223804».
Οι ανεξάρτητοι αθλητές θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους, μία ώρα προ της εκκίνησης, στη γραμματεία του αγώνα.
Πληροφορίες στους αριθμούς 2710-223804 (κ.κ Παπαντωνίου Παναγιώτης & Μπακούρη Ευανθία), 6974294142 (Καστανός Παναγιώτης), 6974719858 (Τούντας Μάρκος), 6986564482 (κα Ευανθία Μπακούρη).
ΕΠΑΘΛΑ: Κύπελλα και μετάλλια στους 3 πρώτους και στις 3 πρώτες της γενικής κατάταξης. Μετάλλια σε όλους όσους τερματίσουν. Κύπελλο στη μεγαλύτερη ομαδική συμμετοχή.
ΣΧΟΛΙΑ:
Για το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Τ.
    Ο Γεν. Γραμματέας             Ο Πρόεδρος
            ΜΑΡΚΟΣ ΤΟΥΝΤΑΣ           ΠΑΝ/ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΝΟΣhttp://www.eostripolis.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...