Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα θεατρική παράσταση από τους δασκάλους της Αρκαδίας - Εισιτήριο μόνο 2 €!

Νέα θεατρική παράσταση από τους δασκάλους της Αρκαδίας - Εισιτήριο μόνο 2 €!
Η Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας π α ρ ο υ σ ι ά ζ ε ι στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, από 23-5-2017 έως 28-5-2017 και ώρα 7.00μμ τη Θεατρική Παράσταση της Ξένιας Καλογεροπούλου και Θωμά Μοσχόπουλου «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΩΕ».

Τιμή εισιτηρίου: 2 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά 7.30 έως 9.00 μμ στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Τα παιδιά να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τους γονείς τους.

Λίγα λόγια για το έργο…..

Κατακλυσμός. Ολόκληρος ο κόσμος βυθίζεται και χάνεται. Μέσα σε μία κιβωτό, ένα πλοίο, χωρίς τιμόνι και πανιά, η οικογένεια του Νώε με τους δυο γιους του, τις γυναίκες τους  και τα δυο παιδιά τους, παρέα με δεκάδες άγρια και ήμερα ζώα, ταξιδεύει προς το άγνωστο.

Εναντίον τους δεν είναι μόνο τα κύματα, αλλά, στιγμές- στιγμές, και οι μεταξύ τους σχέσεις. Στον περιορισμένο χώρο της κιβωτού, οι συγκάτοικοι συγκρούονται και συμφιλιώνονται, θυμώνουν και συγχωρούν, διαφωνούν και συνεργάζονται, απογοητεύονται και ελπίζουν. Γνωρίζουν καλύτερα τους άλλους αλλά και τον εαυτό τους. Κι αναρωτιούνται για ένα σωρό πράγματα: για τη φύση, τη θέση μας μέσα σε αυτήν, πόσο μαθαίνουμε μέσα από την ιστορία, πόσο ανοιχτοί είμαστε στο καινούργιο. Αν και σπάνια παίρνουν ικανοποιητικές απαντήσεις, μαθαίνουν να αναγνωρίζουν την αξία του ταξιδιού.

Ένα έργο που σφύζει από ενέργεια, τρυφερότητα και χιούμορ και αφορά μικρούς και μεγάλους καθώς καθρεφτίζει τον κόσμο μας, τις σχέσεις μας, τις ζωές μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...