Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αθλητικές εκδηλώσεις τον Αύγουστο στη Νυμφασία!

Αθλητικές εκδηλώσεις τον Αύγουστο στη Νυμφασία!
Ο Σύλλογος των Απανταχού Νυμφασίων «Η Αγία Τριάς» Θα πραγματοποιήσει αθλητικές δραστηριότητες το διάστημα 15 έως 18 Αυγούστου, οι οποίες θα περιλαμβάνουν αγώνες δρόμου, αγώνες καλαθοσφαίρισης (3on3 και βολές) και αγώνες τοξοβολίας. Συγκεκριμένα…

15 Αυγούστου – Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
Την Τρίτη 15 Αυγούστου στις 7:00μμ θα πραγματοποιηθεί ο Γύρος του Χωριού, για τις ηλικίες των 6 μέχρι 12 ετών, ενώ στις 7:30μμ περίπου θα λάβουν μέρος στην αθλοπαιδεία οι μεγαλύτερες ηλικίες συγκεκριμένα από 13 ετών και πάνω.

Προτεινόμενες διαδρομές του Γύρου του Χωριού (ακόμα προς μελέτη).




16 με 17 Αυγούστου – ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
Την Τετάρτη 16/8  και Πέμπτη 17/8 θα γίνει το Τουρνουά Μπάσκετ το οποίο θα χωριστεί σε Διαγωνισμός Βολών στις 6:00μμ την Τετάρτη 16 Αυγούστου, και θα συνεχίσει με αγώνες Μπάσκετ 3on3, αγώνες οι οποίοι θα συνεχίσουν και την Πέμπτη 17 Αυγούστου με την ανάδειξη του τελικού νικητή πριν το μεγάλο Αντάμωμα στην πλατεία του χωριού μας.

18 Αυγούστου – ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ
Οι αθλητικές δραστηριότητες του Συλλόγου θα κλείσουν με αγώνες Τοξοβολίας την Παρασκευή 18/8 στις 6:00μμ όπου θα μπορούν να λάβουν μέρος συγκεκριμένος αριθμός αγωνιζομένων από 21 ετών και πάνω.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο των αθλητικών δραστηριοτήτων του Συλλόγου στο τηλ. 693 8854947 (Στάθη Π.).

 

http://www.nymfasia.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...