Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποκλείστηκαν τα σπίτια της Αρκαδίας από το μειωμένο ρεύμα | Μεγάλες αντιδράσεις - Ανοιχτή συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης!

Αποκλείστηκαν τα σπίτια της Αρκαδίας από το μειωμένο ρεύμα | Μεγάλες αντιδράσεις - Ανοιχτή συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης!

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 18.00, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για την άρση της αδικίας εις βάρος του Δήμου Τρίπολης και της Αρκαδίας, σχετικά με το καθεστώς έκπτωσης των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.

Η συνάντηση θα γίνει στην Αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (2ος όροφος), στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως & Παπαρρηγοπούλου.

Καλούμε τους Βουλευτές Αρκαδίας, τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Αρκαδίας, τους Δημάρχους του νομού Αρκαδίας, τους Εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων της Αρκαδίας, τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Τρίπολης, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, το Εργατικό κέντρο Αρκαδίας, τη ΔΕΗ, την ΟΕΒΕΑ, τον Αγροτικό – Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας, τον Δικηγορικό Σύλλογο Τρίπολης, τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο, λοιπούς συλλόγους και όλους τους εκπροσώπους θεσμικών φορέων.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους ενεργούς πολίτες που ενδιαφέρονται για τη συζήτηση.

Η άμεση και σθεναρή αντίδρασή μας είναι επιβεβλημένη.

(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...