Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην Τρίπολη έρχεται ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Στην Τρίπολη έρχεται ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης «ΛΥΣΗ» διοργανώνει εκδήλωση εγκαινίων του Ινστιτούτου – Σχολή Εκπαίδευσης,  την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 18.00 στην αίθουσα εκπαιδεύσεων, (Επιμελητήριο Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21).

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα εγκαινιάσει το Κέντρο και θα απευθύνει χαιρετισμό.

 Χαιρετισμούς θα απευθύνουν, ο Πρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ. «ΛΥΣΗ» και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως  κ. Ιωάννης Αγγελάκος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Αντιπρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ «ΛΥΣΗ» κ. Ιωάννης Μπουντρούκας.

Η παρουσίαση του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών «ΛΥΣΗ», η ενημέρωση σχετικά με τον  θεσμό της διαμεσολάβησης και η παρουσίαση του Κέντρου Διαμεσολάβησης είναι από τα βασικά θέματα που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει ανοιχτή συζήτηση για το πρόγραμμα, κατά την οποία οι συμμετέχοντες θα μπορούν να θέσουν τα ερωτήματά τους στους εισηγητές, καθώς επίσης θα υπάρξει η δυνατότητα περιήγησης στις αίθουσες του Κέντρου Εκπαίδευσης.

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης «ΛΥΣΗ», είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, ιδρυτές της οποίας είναι το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης.

Οι απόφοιτοι κάθε κύκλου βασικής εκπαίδευσης θα λάβουν, μετά από επιτυχή συμμετοχή τους σε προαγωγικές προφορικές και γραπτές εξετάσεις, σχετική βεβαίωση, η οποία αποτελεί προϋπόθεση για τη μετέπειτα συμμετοχή τους στις εξετάσεις διαπίστευσης διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η επιτυχής συμμετοχή στις τελευταίες εξετάσεις οδηγεί στη λήψη του τίτλου του Διαπιστευμένου Διαμεσολαβητή (Accredited Mediator).

Οι εκπαιδεύσεις και οι προαγωγικές εξετάσεις θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις του  Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).

Οι Εγκαταστάσεις του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ – «ΛΥΣΗ»
Οι εγκαταστάσεις, προσβάσιμες σε ΑΜΕΑ, είναι απολύτως κατάλληλες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με άρτιες υλικοτεχνικές υποδομές, καθιστώντας τον χώρο ένα πλήρες και ευχάριστο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Το Κέντρο Διαμεσολάβησης του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ «ΛΥΣΗ» είναι ένα πρότυπο Κέντρο εφαρμογών της Διαμεσολάβησης, το οποίο μπορεί να υποδεχτεί και να υποστηρίξει την πραγματοποίηση Διαμεσολαβήσεων, σε κατάλληλα διαμορφωμένους και άρτια εξοπλισμένους χώρους του. Το Κέντρο Διαμεσολάβησης βρίσκεται στην Τρίπολη, επί της οδού 25ης Μαρτίου 14. Οι αίθουσες του Κέντρου διατίθενται στους Διαμεσολαβητές και Δικηγόρους-Νομικούς Παραστάτες για την πραγματοποίηση των διαμεσολαβήσεών τους έναντι προσιτής χρέωσης.

Σημειώνεται ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα αναρτηθεί και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 11:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ΗΡΕΜΑ . ΕΓΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΛΩΣΑ. ΝΤΡΟΠΗ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ.

  • anonymoys
    anonymoys Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 10:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Παναθηναικάκια μάθε ότι εδώ είναι ΑΣΤΈΡΑΣ και δεν περνάνε οι εξυπνάδες τύπου "εξυγιαντές"!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...