Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κρίσιμη γενική συνέλευση για το μέλλον του Παναρκαδικού!

Κρίσιμη γενική συνέλευση για το μέλλον του Παναρκαδικού!
Με απόφαση της Διοίκησης του Παναρκαδικού  Α.Ο. ορίστηκε χθες η ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου για να γίνει, όπως προβλέπει το Καταστατικό, ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός  καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
 Η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού Α.Ο. θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 ( ώρα 7 το απόγευμα ) στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στο Γήπεδο της ομάδας ( Αγίου Κωνσταντίνου 91 -93).
 Η απερχόμενη Διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο. καλεί όλα τα μέλη και όλους τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης να προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση της 25ης Ιουνίου 2018 προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον της ομάδας μετά την απόφαση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης να διακόψει την επιτυχημένη συνεργασία που είχε ξεκινήσει με τον Παναρκαδικό Α.Ο. πριν από τρία χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτή τη Γενική Συνέλευση ολοκληρώνεται η 2η θητεία της απερχόμενης Διοίκησης η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατάφερε να κρατήσει τον Παναρκαδικό Α.Ο. στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και μάλιστα κάθε χρονιά να πρωταγωνιστεί και να καταλήγει στις υψηλότερες θέσεις των βαθμολογικών πινάκων όλων των ομίλων που συμμετείχε.
Θυμίζουμε ότι τα αυτά τα τέσσερα χρόνια κατέληγε πάντα μέσα στην πρώτη 5άδα των ομάδων της Γ΄ Εθνικής, αναδείχθηκε 2 φορές κυπελλούχος Αρκαδίας και φέτος ( 2017 - 2018 ) κατάφερε να φτάσει μέχρι την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας δηλ. να μπει στη λίστα των τεσσάρων ερασιτεχνικών ομάδων της χώρας.
Επειδή ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν, παρακαλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την ιστορική ομάδα της Τρίπολης και αγωνιούν για την επόμενη μέρα να προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού Α.Ο. και να επιχειρήσουμε όλοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα της καρδιάς μας.
 
ΕΚ ΤΗΣ ΔΚΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...