Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει στο Βαλτεσινίκο!

Εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει στο Βαλτεσινίκο!
Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου “Χορεσίβιος” στην προσπάθεια του να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της περιοχής μας, δημιούργησε Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών
σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ).

Κύριος σκοπός της δημιουργίας Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών “Χορεσίβιου” είναι η δημιουργία παρακαταθήκης αίματος για την άμεση κάλυψη των αναγκών σε αίμα των μελών και φίλων του συλλόγου.
Παράλληλα επιδιώκεται η ενίσχυση του πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς μεταξύ των μελών του συλλόγου.
Στο πνεύμα αυτό ο “Χορεσίβιος” προγραμματίζει την διοργάνωση εθελοντικής αιμοληψίας με κινητή μονάδα που θα έλθει στο Βαλτεσινίκο, εντός του πρώτου 15νθημέρου του Αυγούστου, ώστε να διασφαλίζεται ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός εθελοντών αιμοδοτών (περίπου 30).
Με σκοπό να ολοκληρώσουμε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες παρακαλούμε όσες και όσους φίλους, συμπολίτες ή μη, εθελοντές αιμοδότες, να επικοινωνήσουν άμεσα με τον “Χορεσίβιο” είτε μέσω e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε καλώντας στα κινητά της Προέδρου Α. Παπαγεωργίου 6976075297, Γεν. Γραμματέως Γ. Παπαπέτρου 6937566093 για να δηλώσουν την συμμετοχή τους. Παράλληλα θα πρέπει να στείλουν και υπογεγραμμένη την συνημμένη υπεύθυνη δήλωση για κάθε συμμετέχοντα είτε στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στο φάξ 2795082254.
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια ανιδιοτελή προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό μας. Γνωρίζουμε όλοι ότι το αίμα, αυτό το τόσο πολύτιμο αγαθό, δεν παράγεται παρά μόνο χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ο στόχος είναι να υπάρχει ένας εθελοντής αιμοδότης σε κάθε οικογένεια. Θα πρέπει να εμπεδώσουμε όλοι ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο υποκατάστατο του
αίματος. Το ανθρώπινο αίμα δεν μπορεί να παρασκευασθεί και μόνο ο άνθρωπος μπορεί να προσφέρει αίμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανθρώπους.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι όλοι οι συμπολίτες μας θα συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή.
Για το ΔΣ
Η Γενική Γραμματέας \ Η Πρόεδρος
Παπαπέτρου Γεωργία \ Παπαγεωργίου Αφροδίτη

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...