Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Οι εκδηλώσεις για την "28η Οκτωβρίου" - Που και πότε θα γίνει η παρέλαση

Τρίπολη | Οι εκδηλώσεις για την "28η Οκτωβρίου" - Που και πότε θα γίνει η παρέλαση

Εκδηλώσεις του εορτασμού της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940, που θα γίνουν στην Τρίπολη.

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018

 10,00 Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της πόλης, στις υπηρεσίες του Δημοσίου, της Περιφέρειας και στα Ν.Π.Δ.Δ. με φροντίδα των προϊσταμένων τους.

 11,00 Συγκέντρωση στο χώρο του Μνημείου Αρχιερέων και Προκρίτων αντιπροσωπειών των μαθητών των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης με τους δασκάλους και τους καθηγητές τους και των Προσκόπων και Ελληνίδων Οδηγών με τους βαθμοφόρους τους, όπου θα γίνει έπαρση της Σημαίας, θα ψαλεί τρισάγιο και θα γίνει κατάθεση στεφάνων.

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018

 10,30 Τέλεση επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Μετά το τέλος της Δοξολογίας θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την κα Γιαννίκου Βασιλική, Φιλόλογο Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας.

 11,15 Συγκέντρωση των Επισήμων και του λαού της πόλης στο χώρο του Μνημείου Αρχιερέων και Προκρίτων, όπου θα γίνει επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνων, σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

 11,45 Παρέλαση Φιλαρμονικής Δήμου Τρίπολης, Αναπήρων Πολέμου, Οργανώσεων, Συλλόγων, Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, Σωμάτων Ελληνίδων Οδηγών και Ελλήνων Προσκόπων, με τις Σημαίες και τα Λάβαρά τους, καθώς και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων. Χώρος της Παρέλασης ορίζεται η οδός Εθνικής Αντίστασης.

Μετά το τέλος της παρέλασης, στην Πλατεία Άρεως, μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων της Τρίπολης θα χορέψουν ελληνικούς χορούς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...