Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικό Νοσοκομείο | Εκλογές για την ανάδειξη των Μελών του Επιστημονικού Συμβουλίου

Παναρκαδικό Νοσοκομείο | Εκλογές για την ανάδειξη των Μελών του Επιστημονικού Συμβουλίου

Εκλογές θα γίνουν για την ανάδειξη των Μελών του Επιστημονικού Συμβουλίου του Π.Γ.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» (Προέδρου και Ειδικευόμενου Ιατρού με τους Αναπληρωτές τους, των οποίων η θητεία θα λήξει κατά την 16η.06.2019, ημερομηνία κατά την οποία λήγει η θητεία όλων των Μελών του Ε.Σ..

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη 27 / 02 / 2019 και ώρα 11:30΄ π.μ. στην αίθουσα 3 Συνεδριάσεων της Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου (στο χώρο της Σχολής) για εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και άμεση διενέργεια εκλογής για την ανάδειξη των ως άνω εκπροσώπων του Επιστημονικού Συμβουλίου. Η Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρευρίσκεται το 50% συν ένας (1) των εχόντων δικαίωμα συμμετοχής (των εγγεγραμμένων στις συνημμένες καταστάσεις της παρούσας προκήρυξης).

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, την Πέμπτη 28 / 02 / 2019

Εάν και πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία, η Εφορευτική Επιτροπή συγκροτείται με δημόσια κλήρωση, η οποία γίνεται από τον Διοικητή του Νοσοκομείου μας και αναβάλλεται η διενέργεια της εκλογής των εκπροσώπων των υπαλλήλων για την επόμενη ημέρα Παρασκευή 01 / 03 / 2019 ή για άλλη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, που ορίζει η Εφορευτική Επιτροπή, κατά την οποία θεωρείται ότι υπάρχει απαρτία όσοι εκλογείς και αν παρευρίσκονται.

Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές

1. Οι αποσπασμένοι υπάλληλοι, οι οποίοι εκλέγουν και εκλέγονται στην Υπηρεσία που ανήκουν οργανικά.

2. Όσοι από τους υπαλλήλους έχουν τεθεί σε αργία ή διαθεσιμότητα.

3. Οι Αγροτικοί Ιατροί, οι Επικουρικοί Ιατροί, καθώς και το λοιπό Επικουρικό Προσωπικό.

Υποβολή υποψηφιότητας 1. Όσοι από τους εγγεγραμμένους στις καταστάσεις των εκλογέων επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για την εκλογή τους ως εκπροσώπου στο Επιστημονικό Συμβούλιο και αφού πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 1 της παρούσας Προκήρυξης ή μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, υποβάλλουν έγγραφη δήλωση υποψηφιότητας στον Διοικητή του Νοσοκομείου μέχρι την έναρξη της εκλογής της Εφορευτικής Επιτροπής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τις αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι θα τις παραλαμβάνουν από την Γραμματεία του Επιστημονικού Συμβουλίου, θα τις συμπληρώνουν, θα τις πρωτοκολλούν στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Νοσοκομείου και θα τις παραδίδουν πάλι στην ως άνω Γραμματεία.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...