Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εστίαση στην Τρίπολη | Ικανοποίηση για τα περισσότερα τραπεζοκαθίσματα – Ζητούν μείωση ΦΠΑ στο κρασί και κεφάλαιο επανεκκίνησης

Εστίαση στην Τρίπολη | Ικανοποίηση για τα περισσότερα τραπεζοκαθίσματα – Ζητούν μείωση ΦΠΑ στο κρασί και κεφάλαιο επανεκκίνησης

Ικανοποιητικά κύλησε η πρώτη μέρα για την εστίαση στην Τρίπολη, την Δευτέρα 1/6/2020.

Ο κόσμος αποδείχτηκε ότι περίμενε με αγωνία να ανοίξουν πάλι οι καφετέριες και τα εστιατόρια που πλέον επαναλειτούργησαν και δίνουν άλλη ζωή στην πόλη.

Οι ρυθμίσεις της κυβέρνησης –σε αρκετές περιπτώσεις- έχει δώσει λύσεις για τα τραπεζοκαθίσματα και για επιχειρήσεις που δεν μπορούν να κάνουν χρήση αυτών των ρυθμίσεων, λόγω έλλειψης χώρου, τότε προβλέπεται μείωση δημοτικών τελών.

Κάθε επιχείρηση κάνει την αίτησή στον Δήμο Τρίπολης, είτε για περισσότερα τραπεζοκαθίσματα, είτε για μειώσεις τελών. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή, εγκαίρως, η δημοτική αρχή «έτρεξε» και ενεργοποίησε όλες τις κεντρικές αποφάσεις, για να μπορέσουν να διευκολυνθούν οι τοπικές επιχειρήσεις εστίασης.

Αυτό που ζητούν οι επιχειρηματίες εστίασης πλέον, όπως είπε και ο εκπρόσωπος στην Κεντρική Ένωση Επιμελητήριων Ελλάδος, κ. Βασίλης Αθανασιάδης, στη Δημοτική Ραδιοφωνία, είναι ένα κεφάλαιο επανεκκίνησης κάτι για το οποίο συζητούν διαρκώς με την Κυβέρνηση.

Από την άλλη πλευρά, κρίνουν θετική τη μείωση του ΦΠΑ στον καφέ, όμως ζητούν μείωση ΦΠΑ και στο κρασί (ούζο, ρακί, τσικουδιά) για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν και οι τοπικοί αμπελουργοί.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...