Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Έφυγε" από τη ζωή ο π. Αντιδήμαρχος Κοντοβάζαινας, Γεώργιος Δουρίδας

"Έφυγε" από τη ζωή ο π. Αντιδήμαρχος Κοντοβάζαινας, Γεώργιος Δουρίδας

Σε ηλικία 75 ετών "έφυγε" από τη ζωή ο παλιός Αντιδήμαρχος του Δήμου Κοντοβάζαινας και επί σειρά Πρόεδρος του Συλλόγου Βουτσαίων Γορτυνίας, Γεώργιος Δουρίδας. Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει την Κυριακής στις 3 στο Βούτσι.
Στις 16 Ιανουαρίου υπέστη τραύμα στο κεφάλι από πτώση του στην Αρσιναία όπου διέμενε τον τελευταίο καιρό.
"Ήταν θερμός πατριώτης και υπηρέτησε το τόπο μας επί σειρά ετών ως Πρόεδρος Του Συλλόγου Βουτσαίων και ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Κοντοβάζαινας. Ήταν πρωτοστάτης και αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία και έργο για στο χωριό μας και την ευρύτερη περιοχή μας." σημειώνει ο Αγγελής Δουρίδας.

Ενώ, από την πλευρά του ο Γιάννης Δουρίδας, αναφέρει: "Παρότι είχε διατελέσει σε πολλές θέσεις (Αντιδήμαρχος Κοντοβαζαίνης, Πρόεδρος Συλλόγου Βουτσαίων, Προεδρος Συλλόγου Αρσιναίας, μέλος ΔΣ Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων, μέλος ΔΣ Παγγορτυνιακής Ένωση κτλ) πάντα σεβόταν και τον πιο μικρό, ποτέ δεν προσέβαλε κανέναν ακόμα και όταν ήταν αντίθετος σε κάτι, εξέφραζε την άποψη του κομψά, χωρίς ιδεοληψίες και δογματισμούς. Η εμπλοκή του στα κοινά δεν ήταν με στόχο το ίδιον όφελος, γιατί είχε την δουλειά του, αλλά κίνητρο του ήταν το ανιδιοτελές ενδιαφέρον του για την αναβάθμιση της γενέτειράς του.
Από μικρο παιδί που ήμουν τον θυμάμαι συνεχώς κάτι να προσπαθεί να φτιάξει για την περιοχή, να τρέχει για συλλόγους, άλλοτε για να φτιαχτούν δρόμοι στην παραμελημένη Γορτυνία και άλλοτε να προσπαθεί να φέρει ρεύμα σε περιοχές, που δεν υπήρχε κτλ. Κύριο του μέλημα ήταν να αναβαθμιστεί η ευρύτερη περιοχή του Βουτσιού και της Αρσιναίας, το πίστευε και το ήθελε πολύ."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...