Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λάκης Λαζόπουλος | Θρήνος για τον θάνατο της συζύγου του

Λάκης Λαζόπουλος | Θρήνος για τον θάνατο της συζύγου του
Θρηνεί τον πρόωρο χαμό της πολυαγαπημένης του συζύγου ο Λάκης Λαζόπουλος, με την μάχη που έδωσε η Τασούλα Λαζοπούλου να προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση πως ο Λάκης Λαζόπουλος έχασε την αγαπημένη του σύζυγο, Τασούλα.

Η Τασούλα Λαζοπούλου «έφυγε» χθες, Πέμπτη 22.08.2019, από την ζωή μετά από τρία ολόκληρα χρόνια γενναίας μάχης με τον καρκίνο. Ήταν μόλις 60 ετών και όλο αυτό το διάστημα στάθηκαν σαν «βράχος» και μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας τόσο ο σύζυγός της, Λάκης Λαζόπουλος, όσο και η κόρη τους, Μαριέλλη Λαζοπούλου, καθώς και στενοί φίλοι και συγγενείς.

Λάκης Λαζόπουλος – Τασούλα Λαζοπούλου: Η γνωριμία, ο γάμος και το άδικο τέλος

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης, καθώς αμφότεροι σπούδαζαν στην Νομική.Λάκης Λαζόπουλος

Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Τασούλα Λαζοπούλου έγιναν ζευγάρι και το 1983 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στην Λάρισα, τόπο καταγωγής του γνωστού ηθοποιού.

Η Τασούλα Λαζοπούλου πάλεψε γενναία με τον καρκίνο εδώ και τρία χρόνια. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλαν οι γιατροί του νοσοκομείου Υγεία, αλλά και τους επικεφαλής του, κ. Αθανασιάδη, δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικήτρια…

Λάκης Λαζόπουλος

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο altsantiri, το site του αγαπημένου ηθοποιού, το τελευταίο διάστημα μεγάλη συμβολή στη θεραπεία της είχε και η ογκολόγος, Αντωνία Διγκλία, που εργάζεται σε ένα από τα δέκα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, στο Chuv της Λοζάνης.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο, Σάββατο 24.08.2019, στο πρώτο νεκροταφείο, ενώ μετά από επιθυμία της Τασούλας Λαζοπούλου, θα ταφεί στη γενέτειρά της, στην πόλη της Δράμας, την ερχόμενη Δευτέρα.

Η οικογένεια καλεί όλους τους αληθινούς φίλους της οικογένειας, τους συγγενείς και τους παλιούς συμφοιτητές να δώσουν το παρών και ζητά από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν το πένθος της και να μην καλύψουν δημοσιογραφικά το τελευταίο αντίο…

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από: altsantiri.gr.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 11:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Και γιατί παρακαλώ να γίνει θέμα δημοσιοποίησης ο θάνατος της γυναίκας του λαλάκη ? Τόσοι άλλοι που χάνουν τις γυναίκες τους γιατί δεν δημοσιοποιείται το γεγονός ?? Ελεος πια με τον εθνικό βωμολόχο !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...