Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπάσκετ | Τεράστια νίκη για τον Πήγασο Άστρους

Μπάσκετ | Τεράστια νίκη για τον Πήγασο Άστρους
Άλλη μια τεράστια νίκη για την ομάδα του Πήγασου για τη φετινή σεζόν με σκορ 59-52 απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του ΑΟ Ερμιονίδας.
Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστούμε όλους εσάς έναν έναν προσωπικά για την παρουσία σας τόσο για όλη τη χρονιά που ήσασταν δίπλα μας όσο και για την χθεσινή σας παρουσία η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η στήριξη σας ήταν συγκλονιστική , γεμίσατε απ άκρη σε άκρη το κλειστό και δώσατε την απαραίτητη ώθηση που χρειάστηκαν τα παιδιά μας για να φτάσουν σε αυτή της μεγίστης σημασίας νίκη. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!
Όσον αφορά τον αγώνα ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι μέχρι το τέλος όπως αρμόζει σε μια σειρά τελικών με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο και τους παίκτες μας να είναι πιο εύστοχοι στα κρίσιμα σημεία.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η σειρά πλέον βρίσκεται στο 2-2 και όλα θα κριθούν στο game 5 το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Ερμιόνης εκεί όπου η ομάδα μας θα διεκδικήσει το 2ο πρωτάθλημα της σε 3 χρόνια και το 9ο συνολικά στην ιστορία της.
Δεκάλεπτα : (20-23)(34-31)(48-43)(59-52)
Πήγασος (Λαμπρόγιαννης) Μαντίκος 12 (1), Ταβάνι, Μετρητίκας, Ζαχαριάς 3 (1), Κοψαύτης 19 (1), Μαντάς, Διαμαντόγιαννης, Νίτσιος, Μαυριάς 18 (3), Καρκούλης 5 (1), Μεσίνης 2, Κουσκουνάς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...