Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χάνεται το καλοκαίρι για το δρόμο «Τρίπολης – Άστρους» - Νέα παράταση για τα έργα...

Χάνεται το καλοκαίρι για το δρόμο «Τρίπολης – Άστρους» - Νέα παράταση για τα έργα...
Αυτός ο … πολύπαθος δρόμος που ενώνει την Τρίπολη με την παραλιακή Αρκαδία φαίνεται ότι το τμήμα με τις στροφές στην Κουμπίλα, δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι …
Η γέφυρα που προβλέπεται στο κομμάτι «Κουμπίλα – Λουλούδι» (πρόκειται για το τμήμα που το Σεπτέμβριο του 2013 σημειώθηκε πτώση τμήματος της κατασκευαζόμενης γέφυρας…) αρχικά ήταν να τελειώσει τον Απρίλιο 2014. Μετά δόθηκε παράταση για το τέλος Ιουνίου και χθες η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας έδωσε παράταση ως τις 8 Οκτωβρίου του 2014!
Η νέα παράταση δόθηκε μετά από αίτηση της αναδόχου εταιρείας και στην απόφαση που έχει στη διάθεσή του το www.kalimera-arkadia.gr αναφέρεται ότι «δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση του τεχνικού αντικειμένου της εργολαβίας, εντός του προβλεπόμενου συμβατικού χρόνου, για λόγους μη οφειλόμενους στον Ανάδοχο».
Να τονιστεί ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα μειώσει την απόσταση της Πρωτεύουσας του Νομού Αρκαδίας με την Κυνουρία. Ενώ, παράλληλα, θα γλιτώσουμε και από τις στροφές που υπάρχουν σήμερα στο συγκεκριμένο δρόμο.
Το άλλο κομμάτι «Ελαιοχώρι – Κουμπίλα» υπολογίζεται να τελειώσει το Πάσχα του 2015.

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...