Menu
RSS
Τετάρτη, 28/01/2015
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
http://www.pharmacy-shop.gr/
Ολυμπιακό ΚΕΚ
GoldDeals

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Άρχισαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα ένταξης νέων 18-28 ετών στην αγορά εργασίας

Μέχρι τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, θα έχουν δικαίωμα, με δυνατότητα σύμπραξης, με φορείς που εποπτεύονται από το Υ.ΠΑΙ.Θ, ή/και με Ν.Π.∆.∆., να υποβάλουν προτάσεις στο πλαίσιο της πράξης του ΕΣΠΑ: «Ένταξη νέων 18-28 ετών στην αγορά εργασίας και βελτιστοποίηση της σύνδεσης του εκπαιδευτικού συστήματος με την τοπική αγορά εργασίας» στις 8 περιφέρειες σύγκλισης. Αυτό ορίζει απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης που δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια.
Διαβάστε περισσότερα...

Μέσω ίντερνετ η ανανέωση της κάρτας του ΟΑΕΔ και για τους άνεργους της Αρκαδίας!

Στην Αρκαδία πλέον οι εγγεγραμμένοι μη επιδοτούμενοι άνεργοι και οι δικαιούχοι των λοιπών παροχών, πλην της τακτικής επιδότησης ανεργίας, του επιδόματος μακροχρονίως ανέργων και του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, μπορούν να ανανεώνουν τα δελτία ανεργίας και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για όλες τις λοιπές παροχές χωρίς να προσέρχονται στα ΚΠΑ2 του Οργανισμού, αλλά με απλά «βήματα» μέσω της ιστοσελίδας www.oaed.gr.
Διαβάστε περισσότερα...

Σε πρόσληψη προσωπικού προχωρά ο ΕΛΓΑ στην Τρίπολη

Ο ΕΛ.Γ.Α. θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις εποχικού προσωπικού (57 ατόμων) του κλάδου ΠΕ Γεωπόνων στα Υποκαταστήματα Αλεξανδρούπολης, Θεσσαλονίκης, Βέροιας, Πάτρας, Τρίπολης και Ηρακλείου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του ν. 2190/94, όπως ισχύει σήμερα, κατόπιν της υπ' αριθ. ΔΙΠΠ/Φ.ΕΓΚΡ.6/231/30649/29-12-2014 εγκριτικής απόφασης της Επιτροπής της παρ. 1 του άρθρου 2 της Π.Υ.Σ. 33/2006, όπως ισχύει, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών του ΕΛ.Γ.Α. που προέκυψαν λόγω των πλημμυρών των τελευταίων μηνών, με διάρκεια απασχόλησης έως 5 μήνες.
Διαβάστε περισσότερα...

«Πάγωσε» το πρόγραμμα για τις πεντάμηνες θέσεις στην Αρκαδία

Παγώνει το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας από τον ΟΑΕΔ για την τοποθέτηση 52.818 ανέργων σε θέσεις σε δήμους, περιφέρειες, υπουργεία, νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία κ.α.που είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση.
Διαβάστε περισσότερα...

Τα νέα προγράμματα επιμόρφωσης για δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους στην Αρκαδία!

Προγράμματα κάθε μήνα και στην Τρίπολη παρέχει κατά τη χρονική περίοδο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2015 το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) για την επιμόρφωση στελεχών της δημόσιας διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Διαβάστε περισσότερα...

Μέχρι πότε συνεχίζονται οι αιτήσεις ια το πρόγραμμα Voucher – Δείτε όλα τα ανοιχτά και νέα προγράμματα!

ToKEKΑνάπτυξη & Εξέλιξη σας ενημερώνει πως οι αιτήσεις για το νέο επιδοτούμενο Πρόγραμμα VOUCHERπου αφορά 7000 ανέργους αποφοίτους AEI-Τ.Ε.Ι ηλικίας έως 29 ετών, με τίτλο "Επιταγή διασύνδεσης με την αγορά εργασίας ανέργων αποφοίτων Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι" συνεχίζονται κανονικά (μέχρι και 14/01/2015ώρα 24.00) ενώ ΔΕΝ παίζει ρόλο ο χρόνος εισαγωγής των στοιχείων στο ηλεκτρονικό σύστημα (χρόνος υποβολής της αίτησης) αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία η ΣΩΣΤΗ συμπλήρωση των πεδίων.
Διαβάστε περισσότερα...

«Πάγωσαν» όλες οι προσλήψεις μέχρι …

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της 2ας Ιανουαρίου 2015, κατά το διάστημα που μεσολαβεί από την προκήρυξη βουλευτικών εκλογών έως την ορκωμοσία της Κυβέρνησης απαγορεύεται πλην ελαχίστων εξαιρέσεων η έκδοση πράξεων που αφορούν το διορισμό ή την πρόσληψη κάθε κατηγορίας προσωπικού των υπηρεσιών και νομικών προσώπων του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994, όπως ισχύει.
Διαβάστε περισσότερα...

Μία θέση παιδιάτρου για τον παιδικό σταθμό της Μεγαλόπολης

Από το Δήμο Μεγαλόπολης ανακοινώθηκε ότι θα γίνει σύμβαση μίσθωσης έργου ενός ατόμου (1) ατόμου για την κάλυψη μιας θέσης ιατρού με την ειδικότητα παιδιάτρου , με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου « Παρακολούθηση των παιδιών που φοιτούν στη δομή: Παιδικός Σταθμός».
Διαβάστε περισσότερα...

ΟΑΕΔ- 11 θέσεις εργασίας για τρίτεκνους, πολύτεκνους και ΑΜΕΑ στην Αρκαδία!

Ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε ότι από τις 30/12/2014 έως και 29/01/2015, ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για θέσεις στην Αρκαδία που αφορά άτομα που υπάγονται στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου 2643/98 (ΑΜΕΑ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΤΕΚΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΕΜΜΕΣΗ ΑΜΕΑ, ΤΕΚΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ) και διαθέτουν τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται για τις θέσεις αυτές, σύμφωνα με τις αντίστοιχες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.
Διαβάστε περισσότερα...

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τα «πεντάμηνα» στην Αρκαδία!

Στο ΑΣΕΠ υπέβαλε ο ΟΑΕΔ την προκήρυξη των 52.553 θέσεων κοινωφελούς εργασίας και αναμένει την έγκρισή της μέσα στις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το «Έθνος».
Διαβάστε περισσότερα...

Έρχονται τα αποτελέσματα μοριοδότηση για τα voucher κατάρτισης ανέργων

Ως προς την έκδοση των αποτελεσμάτων μοριοδότησης για τους υποψήφιους ωφελούμενους, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης, με τίτλο «Επιταγή κατάρτισης ανέργων σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση», (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 08/2014 για voucherκατάρτισης ανέργων ηλικίας 29-64 ετών), ανακοινώθηκε ότι ημερομηνία ανάρτησης της μοριοδότησης των εν δυνάμει ωφελούμενων μετά τους σχετικούς ελέγχους και η δήλωση της διοικητικής εμπειρίας ορίζεται η
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS