Menu
RSS
Παρασκευή, 29/05/2015
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
Μεθοδικόν
Τζαβάρας Α.Ε.
Olympia Camp

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Προκήρυξη του ΑΣΕΠ με 36 νέες θέσεις εργασίας της ΔΕΗ στην Αρκαδία!

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 3K/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων πενήντα (450) θέσεων προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ Α.Ε.).
Διαβάστε περισσότερα...

Οι 420 νέες «πεντάμηνες» θέσεις σε Αποκεντρωμένη και Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Από το γραφείο της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνιας Αντωνοπούλου ανακοινώθηκε ότι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα δημοσιευτεί η προκήρυξη για τη συμμετοχή ανέργων στη δεύτερη φάση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί καθυστερούν τα αποτελέσματα για την Κοινωφελή Εργασία ΟΑΕΔ

Ούτε σήμερα, αναμένεται να αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες με τους 32.433 δικαιούχους του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για την κάλυψη πεντάμηνων θέσεων απασχόλησης σε δήμους και περιφέρειες.
Διαβάστε περισσότερα...

Μέσα στο καλοκαίρι το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για ανέργους ηλικίας 29 έως 64 ετών

Η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνια Αντωνοπούλου ανακοινώνει την απένταξη του έργου της «Επιταγής Κατάρτισης Ανέργων σε τομείς της οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση», συνολικού προϋπολογισμού 112 εκατομμυρίων ευρώ. Το πρόγραμμα απευθυνόταν σε 16.220 ανέργους, ηλικίας 29 έως 64 ετών.
Διαβάστε περισσότερα...

Μόνιμες προσλήψεις προγραμματίζει το Υπουργείο Υγείας στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

Στο πλαίσιο της υλοποίησης ενός σχεδίου έκτακτης ανάγκης με στόχο τη στήριξη του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, το υπουργείο ολοκλήρωσε αρχικά τη διαδικασία κατανομής 906 θέσεων μόνιμου νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού, εκ των οποίων οι 10 θα είναι στο Νοσοκομείο της Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Θέλετε να εργαστείτε στις κατασκηνώσεις; Ξεκίνησαν οι αιτήσεις!

Ο Δήμος Τρίπολης προχωρά στην πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου για το χρονικό διάστηµα έως 2 µηνών, συνολικά τριάντα (30) ατόµων για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων του ∆ήµου στο Παράλιο Άστρος.
Διαβάστε περισσότερα...

Σε 25 προσλήψεις για πυροπροστασία προχωρά ο Δήμος Τρίπολης!

Την πρόσληψη 25 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας, για περιπολίες πρόληψης, άμεσης αντιμετώπισης και καταστολής πυρκαγιών, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Προκήρυξη από το ΑΣΕΠ με θέση εργασίας και στην Αρκαδία

Εκδόθηκε η 2Κ/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 3/14-05-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων εξήντα πέντε (465) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης,κλάδου Π.Ε. Εφοριακών, στη Γενική Γραμματεία  Δημοσίων Εσόδων  του Υπουργείου Οικονομικών.
Διαβάστε περισσότερα...

Προσλήψεις έως 11μηνης διάρκειας σε δήμους

«Πράσινο φως» για 4.619 προσλήψεις εποχικών θέσεων σε δήμους και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού και Δημόσιου Δικαίου των δήμων της χώρας «άναψε» το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Διαβάστε περισσότερα...

«Ανοίγουν» 27 θέσεις σε Δήμους της Αρκαδίας!

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Βούτση, εγκρίθηκε η σύναψη 27 συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα των ΟΤΑ α΄ βαθμού, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες, για την Αρκαδία.
Διαβάστε περισσότερα...

Σε πρόσληψη υδρονομέων προχωρά ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

Καθορίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας ότι ο χρόνος έναρξης της αρδευτικής περιόδου του έτους 2015, ξεκινά από την 01η Ιουνίου ως την 30η Σεπτεµβρίου 2015.
Διαβάστε περισσότερα...

15 προσλήψεις για την αντιπυρική περίοδο θα γίνουν στην Αρκαδία!

Προσλήψεις ενέκρινε ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, για θέσεις µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) µηνών, με σκοπό την αντιµετώπιση κατεπειγουσών, έκτακτων και εποχικών αναγκών της ∆/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, για την άµεση αντιµετώπιση εκτάκτων φαινοµένων αντιπυρικής προστασίας και πυρασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της  Αρκαδίας αλλά και την αρωγή µέσα στα όρια όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η πρόσληψη :
Διαβάστε περισσότερα...

Προσλήψεις για ναυαγοσώστες σε παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας ενέκρινε την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, ειδικότητας Ναυαγοσωστών ΠΕ και εν ελλείψει ∆Ε, για την προστασία και ασφάλεια των λουόµενων στις πολυσύχναστες παραλίες του ∆ήµου Βόρειας Κυνουρίας, για την χρονική περίοδο από 01-06-2015 έως 31-08-2015.
Διαβάστε περισσότερα...

40 νέες θέσεις από τη ΔΕΗ στην Αρκαδία!

Η Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης (ΔΛΚΜ) ενδιαφέρεται για την πρόσληψη τριάντα επτά (37) εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών (ΥΕ), με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΛΚΜ.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS