Menu
Σάββατο, 02/08/2014
logo
kalimera Arkadia Facebook page Kalimera Arkadia Twitter Kalimera Arkadia YouTube channel
Συναυλία Νταλάρα στο Παράλιο
ΚΕΚ Ανάπτυξη και Εξέλιξη
tegea2014-488x90

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δύο θέσεις εργασίας στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Στην πρόσληψη δύο ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τους δύο συνολικά μήνες, μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα μηνών), για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών προχωρά ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Άρχισαν οι αιτήσεις για 16 νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Γορτυνίας

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαέξι (16) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα προχωρά ο Δήμος Γορτυνίας. Μάλιστα, σήμερα, έδωσε στη δημοσιότητα την προκήρυξη, μέσα από τη Διαύγεια και την παρουσιάζει το www.kalimera-arkadia.gr.
Διαβάστε περισσότερα...

Προσλήψεις μόνιμων στη ΔΕΗ - Μάθε τα απαιτούμενα προσόντα

Με 540 μόνιμους υπαλλήλους θα ενισχυθεί ο ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας). Ο φορέας έχει στείλει στο ΑΣΕΠ το αίτημα με τις θέσεις και τις επόμενες μέρες αναμένεται να δημοσιευτεί η προκήρυξη σε ΦΕΚ. Αναλυτικά η κατανομή των θέσεων είναι η εξής:
Διαβάστε περισσότερα...

Προσλήψεις έρχονται στα ΕΛΤΑ

Τα ΕΛΤΑ αναμένεται να προχωρήσουν σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού το αμέσως επόμενο διάστημα. Συνολικά θα ενισχυθούν τα νέα καταστήματα με 645 νέους υπαλλήλους με τετράμηνες και οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Ζητούνται εκπαιδευτές στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης της Αρκαδίας

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  για σύναψη σύμβασης έργου για εκπαιδευτές στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης της Αρκαδίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Nέο Πρόγραμμα Voucher για άνεργους νέους στην Αρκαδία!

Ο Δ/ντης του ΚΕΚ Ανάπτυξη και Εξέλιξη Γιώργος Χασαπογιάννης έκανε γνωστό ότι «βγήκε» η νέα δράση η οποία αφορά άνεργους νέους ηλικίας από 25 μέχρι 29 ετών (γεννημένοι από 01/01/1985 έως 31/12/1989).
Η δράση περιλαμβάνει:
Διαβάστε περισσότερα...

Επιχορήγηση επιχειρήσεων από τον ΟΑΕΔ για την πρόσληψη ανέργων στην Αρκαδία

Ξεκινά στις 24 Ιουλίου, και στην Αρκαδία, η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα, του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας- ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες- ΤοπΕΚΟ».
Διαβάστε περισσότερα...

Αρκαδία - Τελειώνει η προθεσμία για τις θέσεις εργασίας στην Εθνική Τράπεζα!

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος προκηρύσσει, διαγωνισμό για την πρόσληψη υπαλλήλων του Κλάδου Κύριου Προσωπικού για την κάλυψη αναγκών των μονάδων του δικτύου της στην Περιφέρεια. Οι 3 θέσεις θα είναι στη Γορτυνία (2) και στη Νότια Κυνουρία (1).
Διαβάστε περισσότερα...

Αιτήσεις για εκπαιδευτές στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης

Μέχρι και την 1η Αυγούστου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις για τις θέσεις εκπαιδευτών στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης. Η υποβολή θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον ηλεκτρονικά, ενώ η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης,
Διαβάστε περισσότερα...

20 νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Τρίπολης – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις!

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, είκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα θα προχωρήσει ο Δήμος Τρίπολης. Οι θέσεις είναι 8μηνες.
Οι θέσεις είναι:
Διαβάστε περισσότερα...

Έρχονται προσλήψεις μονίμων σε ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ και στην Αρκαδία

Στον προθάλαμο του Εθνικού Τυπογραφείου βρίσκονται δύο μεγάλες προκηρύξεις μόνιμου προσωπικού στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειαςκαι, όπως όλα δείχνουν, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των πτυχιούχων υποψηφίων αυτόν τον Ιούλιο,
Διαβάστε περισσότερα...

Μία πρόσληψη θα γίνει στην ελαιοκομική περιοχή Ξηροπηγάδου

Η Περιφέρεια έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι 60 ημερομίσθια) συνολικού αριθμού ενός (1) ατόμου στην ελαιοκομική περιοχή Ξηροπηγάδου, της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς.
Διαβάστε περισσότερα...

Μία νέα θέση εργασίας «άνοιξε» στο Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις!

Ο Φορέας Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση του υποέργου 1 «Πρόγραμμα για την Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας» της πράξης «Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας Όρους Πάρνωνα - Υγροτόπου Μουστού», που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλοντος και Αειφόρος Ανάπτυξη» (Άξονας 9 - Προστασία Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας) του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ), 2007-2013.
Διαβάστε περισσότερα...

Δύο νέες θέσεις εργασίας στο Λεωνίδιο!

Στην πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τους δύο συνολικά μήνες, μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών), συνολικού αριθμού δύο ατόμων, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών θα προχωρήσει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...