Menu
Κυριακή, 21/09/2014
logo
kalimera Arkadia Facebook page Kalimera Arkadia Twitter Kalimera Arkadia YouTube channel
kalimera-arkadia.gr
ΚΕΚ Ανάπτυξη και Εξέλιξη
Μποτσάκης

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μεγάλος ιδιωτικός Όμιλος ζητά συνεργάτη στην Αρκαδία!

Ο όμιλος PEPSICO στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την TASTY FOODS, στον τομέα παραγωγής και πώλησης Snacks & την PepsiCo–HBH στα μη αλκοολούχα ποτά αντίστοιχα.
Διαβάστε περισσότερα...

Εποχικό επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ αιτήσεις από 29 Σεπτεμβρίου!

Εποχικό επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ αιτήσεις από 29 Σεπτεμβρίου Απο τον Βασίλη Αγγελόπουλο Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, ξεκινάει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologitika.gr, η υποβολή αιτήσεων στον ΟΑΕΔ από τους δικαιούχους για το ειδικό εποχικό επίδομα ανεργίας.
Η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως τα τέλη Νοεμβρίου.
Διαβάστε περισσότερα...

Παράταση δόθηκε για πρόγραμμα Voucher

Από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ανακοινώνεται ότι παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 23.59 μ.μ. η προθεσμία υποβολής αιτήσεωνστο πλαίσιο της δράσης «Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας από 18 έως 24 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας».
Διαβάστε περισσότερα...

Εθελοντική κινητικότητα – Σε ποιες ειδικότητες ζητά προσωπικό ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας!

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, με έδρα το Λεωνίδιο Αρκαδίας, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι με το άρθρο 9 του Ν. 4285/2014 δόθηκε νέα παράταση για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής των εργαζομένων στο πρόγραμμα ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας, που λήγει την 30η Σεπτεμβρίου 2014.
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι προσλήφθηκαν στο Δήμο Τρίπολης με 8μηνες συμβάσεις (ονόματα)

Με απόφαση του Δημάρχου Τρίπολης, προσλήφθηκαν στο Δήμο, οι παρακάτω αναφερόμενοι που έχουν τα απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με την αντίστοιχη ειδικότητα και για την αντίστοιχη χρονική περίοδο:
Διαβάστε περισσότερα...

Γραπτός διαγωνισμός για τις θέσεις εργασίας της Εθνικής Τράπεζας στην Αρκαδία!

Ο γραπτός διαγωνισμός για την πρόσληψη 122 υπαλλήλων του Κλάδου Κύριου Προσωπικού στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Για την Αρκαδία οι 3 θέσεις είναι δύο στη Γορτυνία και μία στη Νότια Κυνουρία), που προκηρύχθηκε στις 4.7.2014, θα διεξαχθεί, όπως προβλέπεται, από το ΑΣΕΠ την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 (ώρες εξέτασης 10:00 π.μ. - 14:00 μ.μ.).
Διαβάστε περισσότερα...

Ειδικό συνεργάτη ζητά ο Λυσίκατος στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Με απόφασή του, ο νέος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, Μπάμπης Λυσίκατος, γνωστοποιεί ότι προτίθεται να προχωρήσει στην πρόσληψη ενός (1) Ειδικού Συνεργάτη για τον τομέα του
Διαβάστε περισσότερα...

Αρκαδία - Παράταση δόθηκε για τις αιτήσεις στο πρόγραμμα Voucher 25-29!

Ύστερα από ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας(15-09-2014), σας γνωρίζουμε ότι παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 23.59μ.μ. η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα Voucher25-29 (Επιταγή Εισόδου για νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας), με εκπαιδευτικό επίδομα που φτάνει τα 2.550 ευρώ. (http://www.anaptixi-exelixi.gr/index.php/programata/anergoi/voucher2014).
Διαβάστε περισσότερα...

Έρχονται προσλήψεις τον Οκτώβριο στους Δήμους της Αρκαδίας

Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου και όσοι θα προσληφθούν στους 5 Δήμους της Αρκαδίας, θα εργαστούν για πέντε μήνες.
Διαβάστε περισσότερα...

Θέση Διευθυντή προκηρύχτηκε για τη χορωδία του «Ιδρύματος Στασινόπουλος»

Το «Κοινωφελές Ίδρυμα Μιχαήλ Στασινόπουλος – Βιοχάλκο» προκηρύσσει τη θέση του/της Διευθυντή/ντριαςxορωδίας ενηλίκων με σύμβαση έργου.
Διαβάστε περισσότερα...

Που και πότε θα κάνετε αιτήσεις για τις μόνιμες θέσεις της ΔΕΗ στην Αρκαδία!

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 3Κ/2014 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 11/5.9.2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων σαράντα (540) θέσεων προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε.).
Διαβάστε περισσότερα...

Σε δύο προσλήψεις προχωρά το Νομικό πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης!

Στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του, προχωρά το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι προσλαμβάνονται στο Δήμο Τρίπολης (ονόματα)!

Οι πίνακες προσληπτέων και απορριπτέων μία σειρά από θέσεις στο Δήμο Τρίπολης, ανακοινώθηκαν και αφορούν εργάτες καθαριότητες, οδηγούς αυτοκινήτων, χειριστές σαρώθρου και γερανοφόρου.
Το www.kalimera-arkadia.gr αναρτά όλους τους πίνακες!
Διαβάστε περισσότερα...

Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις από τη ΔΕΗ στην Αρκαδία!

Η νέα μεγάλη προκήρυξη της ΔΕΗ για 540 μόνιμες προσλήψεις δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και σήμερα τη φέρνει στη δημοσιότητα το www.kalimera-arkadia.gr!
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...