Menu
Παρασκευή, 21/11/2014
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
http://www.pharmacy-shop.gr/
ΚΕΚ Ανάπτυξη και Εξέλιξη
GoldDeals

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Οι 166 «ανοιχτές» θέσεις και τα πεντάμηνα που .. έρχονται στην Αρκαδία!

Αυτή την περίοδο στην Αρκαδία, «τρέχει» μία μεγάλη προκήρυξη από τη ΔΕΗ για 163 θέσεις εργασίας στη Μεγαλόπολη και ακόμα μία προκήρυξη για προσλήψεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Διαβάστε περισσότερα...

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για ανέργους νέους από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

«Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης για νέους έως 24 ετών και ευπαθών κοινωνικών ομάδων», προωθεί το υπουργείο Εργασίας σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ.
Διαβάστε περισσότερα...

163 νέες θέσεις εργασίας από τη ΔΕΗ στην Αρκαδία – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις!

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 163 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών προχωρά η ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» παρουσιάζει την αναλυτική προκήρυξη, για όσους θέλουν να κάνουν αιτήσεις.
Διαβάστε περισσότερα...

Ποια προγράμματα για ανέργους της Αρκαδίας θα «τρέξουν» έως το τέλος του 2014!

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ, τα προγράμματα που θα «τρέξουν» έως τέλους του έτους για τους ανέργους της Αρκαδίας, είναι:
Διαβάστε περισσότερα...

ΟΑΕΔ - Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το πρόγρμαμα πρόσληψης ανέργων 30-66 ετών

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνει, τη συνέχιση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, στο «Πρόγραμμα Επιχορήγησης
επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας 30-66 ετών» ΚΥΑ 5023/119/2014 (ΦΕΚ 440/24-02-2014) και ενημερώνει τις ενδιαφερόμενες
Διαβάστε περισσότερα...

«Πεντάμηνα» - 1833 νέες θέσεις εργασίας σε Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμους της Αρκαδίας!

Την πρόσληψη ανέργων από τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και κυρίως των νοικοκυριών, των οποίων όλα τα μέλη είναι άνεργοι, προβλέπει νέο πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει και στην Αρκαδία. Όσοι προσληφθούν θα εργασθούν για πέντε μήνες σε Περιφέρεια, Δήμους και υπηρεσίες του Δημοσίου.
Διαβάστε περισσότερα...

Ειδικό σύμβουλο ζητά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης προκήρυξε την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συμβούλου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου , με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη των αναγκών του Γραφείου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει:
Διαβάστε περισσότερα...

Τρεις προσλήψεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στην Αρκαδία

Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) ανακοίνωσε την πρόσληψη διακοσίων εξήντα (260) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια απασχόλησης δύο (2) μήνες, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Περιφερειακών Διευθύνσεων.
Διαβάστε περισσότερα...

«ΚΕΚ Ανάπτυξη»: Ξεκινούν τα πρώτα τμήματα Voucher στην Τρίπολη!

Το ΚΕΚ Ανάπτυξη & Εξέλιξη θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για τη συμμετοχή και τη μεγάλη σας ανταπόκριση στα νέα επιδοτούμενα προγράμματα Voucher 18-24 & 25-29. Η τελική επιλογή των επιτυχόντων έγινε με μοριοδότηση βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, ύστερα από τον αυτόματο έλεγχο του Πληροφοριακού Συστήματος του Υπουργείου, με τη διασταύρωση των στοιχείων της αίτησης, με τα αντίστοιχα στοιχεία, που τηρούνται στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ.
Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινά το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ – Τι πρέπει να γνωρίζουν επιχειρήσεις και άνεργοι στην Αρκαδία!

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως για την αύξηση η αύξηση του αριθμού των ωφελουμένων κατά 6.000 θέσεων σε πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων του ΟΑΕΔ, για ανέργους από 25 ως 66 ετών.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» παρουσιάζει σήμερα το ΦΕΚ το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να ξέρουν επιχειρήσεις και άνεργοι στην περιοχή μας.
Διαβάστε περισσότερα...

Προσλήψεις στο Δήμο Τρίπολης για το «Πρόγραμμα Άθλησης για Όλους»

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση που συνυπογράφουν οι Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλτισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αργύρης Ντινόπουλος,
Διαβάστε περισσότερα...

Δύο νέες θέσεις εργασίας στη Βόρεια Κυνουρία

Το Νομικό Πρόσωπο με την επωνυμία «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Βόρειας Κυνουρίας » ύστερα από την υπ’ αριθ. 43 /2014 απόφαση του Δ.Σ και την με αριθμ. 85496/5472/17-10-2014 εγκριτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής ειδικότητες με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα:
Διαβάστε περισσότερα...

Αιτήσεις για τη θέση ναυαγοσώστη στο κολυμβητήριο της Τρίπολης!

Για την πρόσληψη προσωπικού με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, για την κάλυψη ειδικών κατηγοριών προσωπικού ναυαγοσώστη του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τους δύο (2) συνολικά μήνες, μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών), συνολικού αριθμού ενός (1) ατόμου, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης που εδρεύει στην Τρίπολη.
Διαβάστε περισσότερα...

Δείτε Γαλλικό ντοκιμαντέρ για την Τσακωνιά! (vd)

Γαλλικό λαογραφικό/ιστορικό ντοκιμαντέρ του 1995 για την Τσακωνιά, τους Τσάκωνες και την Τσακωνική διάλεκτο φέρνει στη δημοσιότητα το tyrostsakonia.gr. Οι οικισμοί που παρουσιάζονται είναι το Λεωνίδιο, ο Πραστός και η Καστάνιτσα.
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιες θέσεις απασχόλησης ανέργων ανοίγουν το Νοέμβριο

Συνολικά 26.000 θέσεις εργασίας για ανέργους (11.000 σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και 15.000 στο Δημόσιο, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας) «ανοίγει» ο ΟΑΕΔ έως το τέλος Νοεμβρίου.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...