Menu
Κυριακή, 26/10/2014
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
Γορτυνία - ΤΟΠΕΚΟ
http://www.goldanddeals.gr/
ΚΕΚ Ανάπτυξη και Εξέλιξη
GoldDeals

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Voucher Υγείας - Ενεργοποιήστε το Δικαίωμα Συμμετοχής στο Ολυμπιακό ΚΕΚ

H ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε., ανακοινώνει στους επιλεγέντες του προγράμματος: "ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΒAΘΜΙΟ ΕΘΝΙΚO ΔIΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ" – Voucher Υγείας, (αιτήσεις που υποβλήθηκαν τον Ιούλιο 2014), ότι η προθεσμία της ενεργοποίησης του δικαιώματος συμμετοχής στο πρόγραμμα, ΛΗΓΕΙ την ΔΕΥΤΕΡΑ 27/10/2014.
Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινά το voucher στον τουρισμό για ανέργους!

Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, αναμένεται να ανακοινωθεί από το υπουργείο Εργασίας, το πρόγραμμα απασχόλησης voucher με στόχο την κάλυψη 8.000 θέσεων εργασίας στον κλάδο του τουρισμού.
Διαβάστε περισσότερα...

«Ανοίγουν» 13 νέες θέσεις εργασίας της Περιφέρειας στην Αρκαδία για τη χειμερινή περίοδο!

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η πρόσληψη 13 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, για την άμεση αντιμετώπιση εκτάκτων καιρικών φαινομένων κατά τη χειμερινή περίοδο στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αρκαδίας αλλά και την αρωγή μέσα στα όρια όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ως υπηρεσίας έδρας.
Διαβάστε περισσότερα...

Πρόγραμμα - Απόκτηση εργασιακής εμπειρίας στη Γερμανία ... για νέους από την Αρκαδία!

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της συνεργασίας που έχει αναπτύξει με Περιφέρειες και οργανισμούς του εξωτερικού, συμμετέχει στο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Your first EURES job».
Διαβάστε περισσότερα...

Επιδοτούμενα προγράμματα για στελέχη και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα

Η Κεντρική ΄Ενωση Επιμελητηρίων Ελλάδος με χαρά σας ενημερώνει για την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος “Κατάρτιση εργαζομένων στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα”.
Διαβάστε περισσότερα...

ΚΕΚ Ανάπτυξη: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το πρόγραμμα Voucher από 29 έως 64 ετών

Το ΚΕΚ Ανάπτυξη & Εξέλιξη σας ενημερώνει πως οι αιτήσεις για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα Voucher από 29 έως 64 ετών με τίτλο "Επιταγή Κατάρτισης Ανέργων σε Τομείς Οικονομικής Δραστηριότητας με Υποχρεωτική Εγγυημένη Απασχόληση" συνεχίζονται κανονικά μέχρι και 31/10/2014 ώρα 24.00.
Διαβάστε περισσότερα...

Ρεκόρ αιτήσεων για τις μόνιμες θέσεις εργασίας της ΔΕΗ

Στο πλαίσιο της Προκήρυξης 3Κ/2014 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 11/5-9-2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων σαράντα (540) θέσεων προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου,
Διαβάστε περισσότερα...

Η απόφαση να προσληφθεί ναυαγοσώστης για το κοινό στο κολυμβητήριο της Τρίπολης!

Ομόφωνη ήταν η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης για την πρόσληψη ενός ναυαγοσώστη για το κολυμβητήριο.
Διαβάστε περισσότερα...

Έρχονται προσλήψεις Επικουρικών γιατρών

Έγγραφο προς όλες τις τις Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας, προκειμένου να προβούν στην κατανομή νέων θέσεων επικουρικού ιατρικού προσωπικού, απέστειλε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος. Πρόκειται συνολικά, για 195 θέσεις.
Διαβάστε περισσότερα...

Εγκρίθηκε νέα θέση εργασίας για τους παιδικούς σταθμούς της Β. Κυνουρίας

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επικυρώθηκε απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» που αφορά την πρόσληψη ενός (1)
Διαβάστε περισσότερα...

Θέσεις κοινωφελούς εργασίας στην υγεία

Συμμετοχή και του υπουργείου Υγείας στο φετινό πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας προκειμένου να ενισχυθούν οι φορείς υγείας και ιδίως τα νοσοκομεία με 3.000 υπαλλήλους αποφασίστηκε μετά από εισήγηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου.
Διαβάστε περισσότερα...

Νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ με θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα – Μόνο μία στην Αρκαδία

Εκδόθηκε η 1Δ/2014 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 12/9-10-2014 και 13/15-10-2014 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας,επτακοσίων πέντε (705) θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) και εξήντα οκτώ (68) θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 του Ν. 4250/2014 (ΦΕΚ 74/Α/26-3-2014), τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, διαφόρων κλάδων – ειδικοτήτων Δημοσίων Υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του Δημόσιου.
Διαβάστε περισσότερα...

Ιδιωτική εταιρεία ζητά εκπρόσωπο πωλήσεων στην Τρίπολη

Κατάστημα Forthnet εξειδικευμένο στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων συνδυαστικών υπηρεσιών Ψυχαγωγίας και Επικοινωνίας και στην παροχή προϊόντων τεχνολογίας που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη, ζητάει να προσλάβει:
Διαβάστε περισσότερα...

Δύο νέες προσλήψεις από τη ΔΕΗ στην Τρίπολη!

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφερείας Πελοποννήσου – Ηπείρου, Περιοχή Τρίπολης που εδρεύει στην Τρίπολη και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:
Διαβάστε περισσότερα...

Παράταση στην προθεσμία για τις μόνιμες θέσεις εργασίας της ΔΕΗ στην Αρκαδία!

Λόγω της μαζικής προσέλευσης των υποψηφίων στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Α.Σ.Ε.Π. τη 13η Οκτωβρίου 2014, τελευταία ημέρα υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, της υπερφόρτωσης του συστήματος και των συνακόλουθων αυτής αιτημάτων για παράταση της ορισθείσης προθεσμίας,
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS