Menu
Τετάρτη, 27/08/2014
logo
kalimera Arkadia Facebook page Kalimera Arkadia Twitter Kalimera Arkadia YouTube channel
kalimera-diafimisi-220-90
ΚΕΚ Ανάπτυξη και Εξέλιξη
Διαφημιστείτε στο Καλημέρα Αρκαδία!

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δέκα θέσεις εργασίες σε αρχαιολογικό έργο της Μεγαλόπολης

Στη δημοσιότητα δόθηκε η προκήρυξη πρόσληψης επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες ανασκαφικής έρευνας στο πλαίσιο του Έργου « Ανάδειξη Αρχαιολογικού χώρου Κυπαρισσίων Δήμου Μεγαλόπολης», για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών και όχι πέραν της 31/12/2014 εφόσον υπάρχουν οι απαραίτητες πιστώσεις.
Διαβάστε περισσότερα...

Εκπαιδευτές ζητά το ΚΕΚ «Ανάπτυξη και Εξέλιξη»

Το ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΞΕΛΙΞΗ πρόκειται να υλοποιήσει προσεχώς σεμινάρια στα πλαίσια των Προγραμμάτων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας...
Διαβάστε περισσότερα...

Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για τις δύο θέσεις στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Ο ΑΗΣ Μεγαλόπολης Β΄ ανακοίνωσε την πρόσληψη έκτακτου ημερομίσθιου ανειδίκευτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), δύο (2) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Σταθμού.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις, να υποβάλουν μέχρι
Διαβάστε περισσότερα...

Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την απασχόληση 50.000 ανέργων

Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την απασχόληση 50.000 ανέργων υλοποιεί μέσα στον Σεπτέμβριο το υπουργείο Εργασίας με δικαιούχους δήμους, δημοτικές επιχειρήσειςκαι άλλους φορείς του Δημοσίου.
Διαβάστε περισσότερα...

109 νέες θέσεις εργασίας από τη ΔΕΗ στην Αρκαδία!

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν εννέα (109) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης, θα προχωρήσει η ΔΕΗ.
Διαβάστε περισσότερα...

Μέχρι πότε γίνονται αιτήσεις για τις δύο θέσεις στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Ο ΑΗΣ Μεγαλόπολης Β΄ ανακοίνωσε την πρόσληψη έκτακτου ημερομίσθιου ανειδίκευτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), δύο (2) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Σταθμού.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις, να υποβάλουν από 18.08.14 μέχρι
Διαβάστε περισσότερα...

Θέμα ημερών οι προκηρύξεις για προσλήψεις σε παιδικούς σταθμούς της Αρκαδίας

Εντός ημερών αναμένεται να αναρτηθούν οι προκηρύξεις που αφορούν τις προσλήψεις συμβασιούχων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και της Αρκαδίας μέσω ΕΣΠΑ ενώ η πρόσληψη θα ξεκινήσει εντός του Σεπτεμβρίου. Στόχος, η κάλυψη των αναγκών των δήμων στο πλαίσιο ερευνητικών, αναπτυξιακών συμβολαίων και συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τρίτους έργων.
Διαβάστε περισσότερα...

Ανοίγουν θέσεις μόνιμων υπαλλήλων στο Δημόσιο

Αντίστροφη μέτρηση έχει σημάνει για την έκδοση προκηρύξεων κάλυψης 1.310 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε διάφορους φορείς του Δημοσίου. Τα σχετικά αιτήματα έχουν ήδη φτάσει στα χέρια του ΑΣΕΠ και τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να δοθεί η έγκριση για να τρέξουν οι προθεσμίες.
Διαβάστε περισσότερα...

«Ευκολότερο» το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ

Πέραν των φοροελαφρύνσεων η κυβέρνηση απο τον Σεπτέμβριο εξετάζει σχέδιο για χαλάρωση των κριτηρίων για το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Βασική προϋπόθεση για τις αλλαγές στο επίδομα ανεργίας είναι η χρηματοδότηση του ΟΑΕΔ με επιπλέον πόρους και η έγκριση της τρόικας, ως προς την κάλυψη του δημοσιονομικού κόστους.

Ηδη έχουν γίνει συζητήσεις με τον ΟΑΕΔ με αφορμή τα τελευταία στοιχεία που ανακοινώθηκαν από τον Οργανισμό, σύμφωνα με τα οποία το επίδομα παίρνουν μόλις 79.621 άνεργοι σε σύνολο 963.492 εγγεγραμμένων ανέργων. Τα «σενάρια» που είναι στο στάδιο της επεξεργασίας για να μετρηθεί το οικονομικό κόστος που θα έχει τυχόν αλλαγή κριτηρίων, ή ορισμένων από αυτά, είναι:

1. Η μείωση των απαιτούμενων ενσήμων για όσους μένουν άνεργοι για πρώτη φορά από τα 80 κατ' έτος τα δύο τελευταία χρόνια στα 50 ή στα 60. Μια από τις σκέψεις που έχουν γίνει είναι ότι από τη στιγμή που για την πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη απαιτούνται 50 ένσημα το χρόνο, θα πρέπει να εφαρμοστεί κάτι ανάλογο και για το επίδομα ανεργίας. 2. Η τροποποίηση των προϋποθέσεων για τη χορήγηση του επιδόματος των 200 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους. Για το μέτρο αυτό μάλιστα η τρόικα έχει εγκρίνει για το 2014 ένα πρόσθετο ποσό της τάξης των 35 εκατ. ευρώ, με στόχο να επιδοτηθούν περισσότεροι άνεργοι. 3. Η σύνδεση της διάρκειας χορήγησης του επιδόματος ανάλογα με το χρόνο προϋπηρεσίας των εργαζομένων. Πρόκειται για μια από τις προτάσεις που είχαν τεθεί από την τρόικα στις συζητήσεις που είχαν κατά τους προηγούμενους μήνες με στελέχη του ΟΑΕΔ.

Η πρόταση αυτή θεωρείται πιθανό να επανέλθει στο τραπέζι των συζητήσεων από την τρόικα, αν η χαλάρωση των κριτηρίων συνδυαστεί με μια χορήγηση του επιδόματος ανεργίας, ανάλογα με το χρόνο προϋπηρεσίας των που θα έχει ένας εργαζόμενος. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ένας εργαζόμενος που έχει 5 χρόνια εργασίας, να δικαιούται τα 3/4 του επιδόματος και ένας άλλος με 10 χρόνια ολόκληρο το επίδομα. Στις οικονομικές εκτιμήσεις που έχουν γίνει από τον ΟΑΕΔ πάντως, σε ανύποπτο χρόνο, το κόστος από τη διεύρυνση των δικαιούχων επιδόματος ανεργίας μπορεί να κυμαίνεται από 50 εκατ. ευρώ στην περίπτωση που έπαιρναν επίδομα για τρεις μήνες 40.000 επιπλέον άνεργοι ως και 250 εκατ. ευρώ, αν δινόταν το επίδομα των 200 ευρώ για 12 μήνες σε 100.000 μακροχρόνια ανέργους.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέες προσλήψεις στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Ο ΑΗΣ Μεγαλόπολης Β' ανακοινώνει την πρόσληψη εκτάκτου ημερομίσθιου ανειδίκευτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (2 μήνες), δύο ατόμων για την κάλυψη επιχιακών αναγκών του Σταθμού.
Υποβολή αιτήσεων από
Διαβάστε περισσότερα...

Τι πρέπει να προσέξουν οι άνεργοι της Αρκαδιας για να υπολογίσουν τα μόρια τους στο Voucher!

To KEK Ανάπτυξη & Εξέλιξη ενημερώνει πως οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα VOUCHER για ανέργους νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών (γεννηθείς από 1/1/1985 έως 31/12/1989) συνεχίζονται κανονικά (μέχρι και 15/09/2014 ώρα 24.00) ενώ ΔΕΝ παίζει ρόλο ο χρόνος εισαγωγής των στοιχείων στο ηλεκτρονικό σύστημα (χρόνος υποβολής της αίτησης) αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία η ΣΩΣΤΗ συμπλήρωση των πεδίων.
Διαβάστε περισσότερα...

Άνεργος στην Αρκαδία; Δες εδώ τα μόρια σου για το πρόγραμμα Voucher 25-29 ετών!

Τη δυνατότητα να υπολογίσει τα μόρια για το νέο Voucher 25-29 ετών μπορούν οι άνεργοι της Αρκαδίας!
Στην ιστοσελίδα http://www.vouchernews.gr/ εισάγετε την ημερομηνία έκδοσης της κάρτας ανεργίας, το συνολικό ετήσιο ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα και αν έχτε συμμετάσχει άλλο Voucher.
Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΗ: Αμεσα οι δύο προκηρύξεις για 600 μόνιμους - Θέσεις προβλέπονται και για την Αρκαδία

Ετοιμες είναι οι δύο νέες προκηρύξεις για 600 μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΗ. Το ΑΣΕΠ ολοκλήρωσε την επεξεργασία των δύο προκηρύξεων και τις επόμενες μέρες αναμένεται να τις στείλει στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση.
Διαβάστε περισσότερα...

4 νέες θέσεις εργασίας στον παιδικό σταθμό της Μητρόπολης – Άρχισαν οι αιτήσεις!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος υπό την επωνυμία «ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ «Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ», ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με ΠΕΝΤΑΜΗΝΗ σχέση εργασίας ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, για την έναρξη λειτουργίας από 01/09/14, του Παιδικού Σταθμού για το έτος 2014-2015.

Οι ειδικότητες είναι οι εξής:
Α) Βρεφονηπιοκόμοι Θέσεις 2
Β) Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων Θέση 1
Γ) Βοηθητικό Προσωπικό (καθαρίστριες) Θέση 1

Για τις θέσεις (Α) απαιτούνται :
Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Βρεφονηπιοκομίας ή Εκπαίδευσης και Αγωγής Προσχολικής Ηλικίας, Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΤΕΙ ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής . Τα πτυχία της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της αλλοδαπής, πρέπει να είναι αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ.

Για τις θέσεις (Β) απαιτούνται :
Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

Για τις θέσεις (Γ) απαιτούνται :
Υποχρεωτικά να είναι απόφοιτος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), της ημεδαπής, αποκλειόμενης κάθε άλλης εκπαιδευτικής βαθμίδος.

Οι τίτλοι των ιδιωτικών σχολών θα πρέπει να συνοδεύονται από Πιστοποιητικό Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων(ΣΑΕΠ).

Τα βασικά κριτήρια πρόσληψης είναι ο βαθμός του βασικού τίτλου σπουδών, η προϋπηρεσία στο αντικείμενο της θέσης, ο χρόνος ανεργίας, η γνώση χειρισμού H/Y, επάρκεια στην διδασκαλεία ξένων γλωσσών και η οικογενειακή κατάσταση.
Πρόσθετα προσόντα πρόσληψης, όπως η απόκτηση εμπειριών σε σχετικές δεξιότητες (πχ αθλητισμός , μουσική κλπ), θα συνεκτιμηθούν.

Ο φάκελος της υποψηφιότητας πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής:
Αίτηση (την οποία προμηθεύεται ο ενδιαφερόμενος από τα γραφεία της Ι. Μητρόπολης Μαντινείας καί Κυνουρίας (ΠΑΤΡ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε΄13) φωτοαντίγραφα δελτίου αστυνομικής ταυτότητος (δύο όψεις) και τίτλου σπουδών, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.
Επιπλέον, οι υποψήφιοι συνυποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση με την οποία δηλώνουν ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους για τους άνδρες, ότι δεν έχουν καταδικαστεί, λόγω ποινικού αδικήματος και ότι δεν εκκρεμεί εναντίον τους οποιαδήποτε κατηγορία για πλημμέλημα ή κακούργημα.

Οι ενδιαφερόμενοι ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤOI, θα πρέπει να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους, ταχυδρομικώς, μέχρι 22/08/14 (σφραγίδα ταχυδρομείου), σε σφραγισμένο φάκελο

ΠΡΟΣ:
ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ & ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
«Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ»
ΠΑΤΡ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε΄13 ΤΡΙΠΟΛΗ 22100
με την ένδειξη Υπ' όψιν ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ .

Πληροφορίες Ι.Μ. Μαντινείας & Κυνουρίας τηλ. 2710 222446, αρμόδιος κος Ψυχογιός Π.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS