Menu
RSS
Τρίτη, 21/04/2015
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
http://www.kalimera-arkadia.gr/
Opel
kalimera-arkadia.gr

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μάιο και Σεπτέμβριο τα επόμενα ... κύματα προσλήψεων στο Δημόσιο

Στην υλοποίηση 11.660 προσλήψεων μόνιμου προσωπικού εντός του 2015 ετοιμάζεται να προχωρήσει η κυβέρνηση μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης που βρίσκεται ήδη στη Βουλή και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Απριλίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, το υπουργείο έχει προχωρήσει στον προγραμματισμό των προσλήψεων που θα γίνουν σε δύο φάσεις με την συμβολή του ΑΣΕΠ.
Διαβάστε περισσότερα...

Εργασία - 122 νέες θέσεις από τη ΔΕΗ στην Αρκαδία!

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, συνολικά 122 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Λιγινιτκού Κέντρου Μεγαλόπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Εποχικές προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους!

Για να εξυπηρετηθεί το καλοκαιρινό ωράριο των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων, αναμένεται το αμέσως επομενο διάστημα η έγκριση των συναρμοδίων υπουργείων για την πρόσληψη επιπλέον 720 εποχικών φυλάκων, νυφτοφυλάκων και καθαριστών.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε 4 προσλήψεις θα προχωρήσει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας

Την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (8 μήνες), συνολικά τεσσάρων (4) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας.
Διαβάστε περισσότερα...

30 προσλήψεις στις κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης!

Η πρόσληψη έκτακτου προσωπικού και συγκεκριμένα τριάντα (30) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας έως 2 μήνες, για την αντιμετώπιση των αναγκών που θα προκύψουν από τη λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Τρίπολης, οι οποίες θα λειτουργήσουν στο Παράλιο Άστρος κατά το διάστημα από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο 2015 και οι οποίες θα φιλοξενήσουν περίπου επτακόσια (700) παιδιά, εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

20 νέες θέσεις εργασίας σε Τρίπολη και Μεγαλόπολη!

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εκατόν δώδεκα (112) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. , που εδρεύει στο νομό Αττικής (για τις ανάγκες αυτής στους Ν. Αττικής Αρκαδίας, Έβρου, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Αιτωλοακαρνανίας και Κοζάνης, όπου προκηρύσσονται οι κατωτέρω θέσεις), θα προχωρήσει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτροικής Ενέργειας.
Οι 20 από αυτές τις θέσεις, αφορούν την Τρίπολη και τη Μεγαλόπολη.
Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσληψη Υδρονομέων στο Λεωνίδιο - Ξεκινούν οι αιτήσεις

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, ανακοινώνει, την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχιακών αναγκών άρδευσης (ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ) στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας και συγκεκριμένα στην Δημοτική Κοινότητα Λεωνιδίου όπως παρακάτω:
Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινά το πρόγραμμα Voucher ΑΕΙ και ΤΕΙ για διπλάσιους ανέργους!

Αναρτήθηκε στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (09/04/2015) η τροποποίηση του προγράμματος Voucher που αφορά 11.018 ανέργους αποφοίτους Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι ηλικίας έως 29 ετών, με τίτλο "Επιταγή διασύνδεσης με την αγορά εργασίας ανέργων αποφοίτων Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι". Οι τροποποιήσεις στους όρους εφαρμογής του Προγράμματος έγιναν από τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ με γνώμονα κυρίως την αύξηση του αριθμού των συμμετεχόντων που θα επωφεληθούν (7.000 αρχικά) και την επίτευξη της συνάφειας της θέσης πρακτικής με την ειδικότητα των ωφελουμένων.
Διαβάστε περισσότερα...

Μονιμοποίηση συμβασιούχων που δικαιώθηκαν δικαστικά και στην Αρκαδία (ΟΝΟΜΑΤΑ)!

Στη μονιμοποίηση 745 συμβασιούχων, που εργάζονταν σε Περιφέρειες και Δήμους της χώρας και που είχαν δικαιωθεί με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, σύμφωνα με απόφασή του.
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι προσλαμβάνονται στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ν. Κυνουρίας

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας ανακοινώνει τους πίνακες κατάταξης των αιτούντων ανά κατηγορία ΔΕ και ΠΕ/ΤΕ για την προκήρυξη ΣΟΧ1/2015 καθώς και τα στοιχεία τα απορριπτέων και προσληφθέντων. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα ένστασης επί των πινάκων εντός 10 ημερών.
Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινούν οι αιτήσεις για νέες θέσεις εργασίας στην Αρκαδία

Eκδόθηκε η 1Κ/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 1/11-3-2015, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν δέκα (110) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ Α.Ε.). Μόνο οι 2 θέσεις είναι για την Αρκαδία!
Διαβάστε περισσότερα...

Πεντάμηνα: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για 253 θέσεις στην Αρκαδία!

Στη δημιουργία 253 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών στους δήμους της Αρκαδίας, αφορά η πρώτη Δημόσια Πρόσκληση (εκδόθηκε στις 2-4-2015) για τα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα.
Διαβάστε περισσότερα...

4 νέες θέσεις εργασίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας!

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας προκήρυξε την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για αρχαιολογική παρακολούθηση και εκτέλεση ανασκαφικών εργασιών για χρονικό διάστημα επτά μηνών (7) μηνών και με δυνατότητα παράτασης έως το τέλος του έργου εφόσον υπάρχουν οι απαραίτητες πιστώσεις.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...