Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Που θα ανοίξουν Jumbo στην Τρίπολη – Διαβάστε όλες τις εξελίξεις!

Που θα ανοίξουν Jumbo στην Τρίπολη – Διαβάστε όλες τις εξελίξεις!
Από πέρυσι έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το που και πότε θα ανοίξει κατάστημα Jumbo στην Τρίπολη. Είναι μια πληροφορία που ακούγεται έντονα και που πρώτο το www.kalimera-arkadia.grσάς είχε ενημερώσει σχετικά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).


Το νεότερο που έχουμε να γνωστοποιήσουμε πλέον είναι ότι υπερψηφίστηκε από το Περιφερειακό συμβούλιο η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την κατασκευή και λειτουργία υπεραγοράς JUMBO ΑΕΕ, στη θέση ‘Ράχες’ Νεοχωρίου, ΔΕ Κορυθίου του Δήμου Τρίπολης. Σε αυτή τη φάση η περιφέρεια βρίσκεται σε διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιουλίου. Οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης της προθεσμίας για την κατάθεση των απόψεων του ενδιαφερόμενου κοινού είναι έως 14-07-2014.

Όπως αναφέρει η απόφαση οπωσδήποτε θα δημιουργηθεί πρόσθετος κυκλοφοριακός φόρτος επί της οδού Τρίπολης - Άργους, όμως επειδή πλέον εξυπηρετεί μόνο τοπική κυκλοφορία και όχι το σύνολο της κυκλοφορίας από Τρίπολη προς Άργος, όπως παλαιότερα (μετά τη λειτουργία του αυτοκινητοδρόμου), δε θα δημιουργηθούν κυκλοφοριακά προβλήματα. Επιπλέον προτείνεται η χρήση κάδων ανακύκλωσης μέσα στην επιχείρηση, προκειμένου να αποφευχθεί η επιβάρυνση του συστήματος αποκομιδής του Δήμου Τρίπολης.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Jumbo ο όμιλος θα συνεχίσει την επέκτασή του με άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων στην Ελλάδα και προφανώς από τα προαναφερόμενα στοιχεία προκύπτει ότι το ένα από αυτά τα καταστήματα θα είναι στην πόλη μας.

Προς το παρόν, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικά με πρόσληψη προσωπικού.
Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα σάς κρατάμε ενήμερους...

Βάσω Παπαδοπούλου

11 σχόλια

  • Αρκάς
    Αρκάς Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2014 12:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα ίδια έκανε το lomby με το Alexpark θα καταλάβουν κάποτε επιτέλους πως με την πολιτικη που ακολουθουν απλά επιβαρύνουν τον κοσμο που στην τελική κινείται προς το jumbo στην Κορινθο ή την Καλαμάτα ???Αρκετά δεν είναι τόσα χρόνια που πουλουσαν το ένα άλλο ένα ??Οκ τα μεροκάματα του κόσμου αλλά σημαντικός και ο σεβασμος στην τσεπη των καταναλωτών..

  • πγ
    πγ Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 18:38 Σύνδεσμος σχολίου

    στο χερι των κατατηματαρχων ειναι να μη δουλεψουν τα Jumbo.... αν καταλαβουν κι εκεινοι την εποχη στην οποια ουμε και ριξουν τις τιμες τους τοτε ναι ολοι μας θα στηριξουμε την τοπικη κοινωνια... αλλα τα εξοδα μας συνηθως ειανι αναλογα με τα εσοδα μας... και οι τιμες στην κοινωνια της τριπολης ειναι εξωφρενικες σε ορισμενα ειδη και καταστηματα...
    ναι ρε φιλε, θα παω να παρω αιωρα με 10€ εσενα ποιο ειανι το προβλημα σου;;; αλλα θα παω να παρω και λαμπαδα με 5€ κι οχι με 20 που εχετε εσεις στα μαγαζακια σας.... ανεκαθεν ημουν υπερ της τοπικης κοινωνιας... αλλα οταν στα αβ θα ψωνισω τα ψωνια του μηνα με 150ε και στα τοπικα παντοπωλεια με 250-300 ε συγνωμη κιολας δε μου περισσευουν να τα σκορπαω.. ...
    αυτα ας αναλογιστουν οι καταστηματαρχες και μετα να χτυπιουνταικ να φωναζουν...

  • Drake
    Drake Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι εσείς που φώναζετε για τα jumbo είστε οι πρώτοι που πάτε στα ΑΒ στα carefour και τα συναφή. Για τα μικρά παντοπωλεία της Τρίπολης δε είχατε τέτοια ευαισθησία.

  • καταστηματαρχης
    καταστηματαρχης Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 01:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Να κλεισουν ολα τα μαγαζια! Ουτε ενα να μην μεινει! Γιατι ολοι τοσα χρονια που δεν υπηρχαν τα δουλομαγαζια(τζαμπο )πειναγανε,,,,,, κ τωρα που εχουν λεφτα πανε κ τα επενδυουν σε αιωρες, πολυθρονες, καναπεδακια, κουνιες, γιανα περναει ευχαριστα ο χρονος της μονιμης ανεργιας,.σας εμπαιναν στο ματι οι ελληνες που επενδυανε στη χωρα.και αναβαν τα φωτα στις πολεις.τωρα που σβηνει το φως μια μια επειχειρηση, πατηστε τις σκυλοκουραδες,γιατιοι καταστηματαρχες κραταγανε τις πολεις καθαρες.

  • Ελε
    Ελε Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά είστε σοβαροί; εκτός ότι θα βρουν δουλειά κάποιοι συμπολίτες μας θα μπορεί ο κόσμος να ψωνίζει οικονομικά. .....γιατί απλά δεν έχει! !! Τα καταστήματα της Τρίπολης άμα είχαν χαμηλώσει τις τιμές τους....δεν θα είχαν πρόβλημα. ....αλλά έτσι αντιδραστικοι είστε μια ζωή όλοι στην Τρίπολη. ....και μετά όλοι εκεί θα είστε να ψωνίζετε. ....έλεος πια.

  • ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ
    ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 14:43 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΟΥΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ. ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ...!
    ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ, ΕΤΣΙ? ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ Ή ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ??
    ΟΤΑΝ ΤΑ 180€ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ, ΡΙΞΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ...!!

  • IKe
    IKe Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 13:06 Σύνδεσμος σχολίου

    JFK εγω ήδη δίνω δουλειά σε κόσμο με πολύ καλυτερους μισθούς από την πείνα που προσφερει το συγκεκριμενο καταστημα.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 11:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΆΤΙ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΚΥΡΩΤΙΣΜΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  • ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ
    ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 10:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕ 180€ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ 2ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ 4ΩΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ 5ΩΡΗ, 6ΩΡΗ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ...) ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ.... ΟΣΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ" ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΑΣ...!
    Α-Ν-Α-Π-Τ-Υ-Ξ-Η!!!!!

  • JFK
    JFK Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 09:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ? ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ , ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ . ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΦΥΤΟΖΩΟΥΜΕ .

  • IKe
    IKe Τρίτη, 08 Ιουλίου 2014 23:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτους που θα τους κλεισει τους σκεφτηκατε?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...