Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τέλη Αυγούστου θα παραδοθεί ο δρόμος για το Άστρος (vd)

Τέλη Αυγούστου θα παραδοθεί ο δρόμος για το Άστρος (vd)
Χρονοδιάγραμμα έδωσε ο προϊστάμενος της διεύθυνσης τεχνικών έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργος Παπαηλίου για το δρόμο Τρίπολης- Άστρους. Στη διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Αυγούστου και με αφορμή τη συζήτηση για την έγκριση του 2ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα της 1ης συμπληρωματικής σύμβασης και 2ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου της ολοκλήρωσης Κουμπίλα - Λουλούδι, προϋπολογισμού 5.300,000,00 ευρώ ο κ. Παπαηλίου ανέφερε πως με την ολοκλήρωση του κόμβου που απαιτείται μπορούν να παραδώσουν το δρόμο τέλη Αυγούστου.
 Μάλιστα σημείωσε πως δεν θα απαιτηθεί άλλη παράταση για το έργο, κάτι που επεσήμανε και η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου.
Η κα. Νικολάκου χωρίς να αναφέρει χρονοδιάγραμμα τόνισε πως εκείνο που έχει προτεραιότητα είναι να παραδώσουν στους πολίτες ένα δρόμο ασφαλή και διευκρίνισε πως γνωρίζουν πολύ καλά πως οι κάτοικοι της Αρκαδίας περιμένουν το δρόμο.
Το ίδιο ανέφερε και στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με αφορμή επερώτηση του ΠΣ Νίκου Πατσαρίνου για τα έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Δείτε βίντεο από τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής και τα όσα ανέφεραν ο κ. Παπαηλίου και η κα. Νικολάκου.

Πηγή - www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...