Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε ρυθμούς … Underock: Στην Τρίπολη η θρυλική μορφή του Ελληνικού Rock Γιάννης Αγγελάκας – Εικόνες και βίντεο από το Festival!

Σε ρυθμούς … Underock: Στην Τρίπολη η θρυλική μορφή του Ελληνικού Rock Γιάννης Αγγελάκας – Εικόνες και βίντεο από το Festival!
Στις 4.30 το απόγευμα της Παρασκευής οι πύλες του ΔΑΚ Τρίπολης άνοιξαν .. Είχε αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση για την πρώτη μέρα του Underock Festival!
Πολύς κόσμος πήγε για να παρακολουθήσει από κοντά τη θρυλική μορφή του Ελληνικού Ροκ Γιάννη Αγγελάκα και τα άλλα ροκ συγκροτήματα.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκαν:
Fallen Arise:Μια μπάντα που δημιουργήθηκε πριν 3 χρόνια και κινείται σ’ ένα ενδιαφέρον μουσικό υβρίδιο, το «συμφωνικό» metal.
Propabanda: Η μετεξέλιξη της «Μπάντας Περιορισμένης Ευθύνης», μια νέο-punk μπάντα από το Γύθειο.
Terpsis: Το γκρουπ – έκπληξη του Schoolwave από το Ναύπλιο.
Blueblack Bandαπό την Τρίπολη: Οι Blue Black Band είναι μία νεοσύστατη μπάντα, τα μέλη της οποίας όμως έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο της μουσικής. Οι περισσότεροι έχουν συνεργαστεί μεταξύ τους σε προηγούμενα σχήματα και έχουν παίξει σε συναυλίες και festival με θρυλικά ονόματα της παγκόσμιας αλλά και εγχώριας σκηνής. Hγκάμα των μουσικών τους εκτείνεται από το κλασσικό Rock έως τη Funkκαι το Reggae.
Γιάννης Αγγελάκας: Η θρυλική μορφή του Ελληνικού Rock, o frontman και η ΦΩΝΗ του πασίγνωστου γκρουπ «ΤΡΥΠΕΣ», από το 2001 και μετά σε ενδιαφέρουσες πειραματικές αναζητήσεις σε όλο το μουσικό φάσμα, έκλεισε την 1η ημέρα του UNDEROCK FESTIVAL. Είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αγγελάκας εμφανίστηκε στην Πελοπόννησο, σε ανοιχτή συναυλία!
Το festival οργανώνει η εταιρεία ΚΕΡΑΣ – Πολιτισμός & Ανάπτυξη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

 

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...