Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Βούλτεψη, η «Αυγή» και οι καλοκαιρινές επισκέψεις στη Βυτίνα

Η Βούλτεψη, η «Αυγή» και οι καλοκαιρινές επισκέψεις στη Βυτίνα
Για εκστρατεία λάσπης και συκοφάντησης κατηγορεί την εφημερίδα Αυγή η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή δημοσίευμα σχετικά με το πόθεν έσχες της και τα ακίνητα που έχει στην κατοχή της,
αναφέρει η ιστοσελίδα iefimerida.gr.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κάνει λόγο σε γραπτή δήλωσή της για «εκστρατεία λάσπης και συκοφαντίας με προφανή πολιτική στόχευση και από διαφορετικά «παραρτήματα» που ανήκουν στο ίδιο κέντρο αποσταθεροποίησης» και ειρωνευόμενη κλείνει την ανακοίνωσή της ενημερώνοντας την Αυγή για το τι έκανε το καλοκαίρι.

«Για να μην ψάχνουν για την αυριανή τους έκδοση, τους ενημερώνω ότι στη διάρκεια του καλοκαιριού πήγα τρεις φορές για μπάνιο, πέντε φορές στο σούπερ-μάρκετ και τρεις ημέρες στο χωριό του άνδρα μου, την Βυτίνα Αρκαδίας. Επιτρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να συνοδεύομαι από τον άνδρα μου;»

Η Σοφία Βούλτεψη διαψεύδει δημοσίευμα πως έχει διορίσει συγγενείς της και αποκαλύπτει ότι έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Αναφέρεται επίσης στη δημοσιοποίηση του «πόθεν έσχθες» της από την Αυγή, μετά τη δήλωσή της που προκάλεσε σάλο σχετικά με τα «χαμένα λεφτά» που επενδύθηκαν σε ακίνητα.

Όπως τονίζει έχει στο όνομά της ένα σπίτι, στο οποίο μένει και κατά το ήμισυ ενός εξοχικού. Όσον αφορά σε οικόπεδο που εμφανίζεται να έχει στο όνομά της, επισημαίνει πως «αποτελεί μέρος παλαιού συνεταιρισμού από 28 ετών (με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως προς την αξία και την αξιοποίησή του), που αποκτήθηκε από ομάδα δημοσιογράφων, μεταξύ των οποίων και κάποιοι από τους σημερινούς συκοφάντες μου».

Καλεί την εφημερίδα Αυγή να να δημοσιοποιήσει τα «πόθεν έσχες» των επιφανών στελεχών της «άλλως τον λόγο θα λάβει και για αυτούς η Δικαιοσύνη».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...