Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ανάσα» για την Κυνουρία: Αλλάζει η απόφαση και επιτρέπονται τα τραπεζάκια σε αιγιαλό και παραλίες...

«Ανάσα» για την Κυνουρία: Αλλάζει η απόφαση και επιτρέπονται τα τραπεζάκια σε αιγιαλό και παραλίες...
Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, το «Καλημέρα Αρκαδία», μέσα από ρεπορτάζ, είχε αναδείξει τα πολύ μεγάλα προβλήματα που θα δημιουργούσαν, σε δεκάδες επιχειρήσεις και καταστήματα της παραλιακής Κυνουρίας, οι αλλαγές που προβλέπονται στη χρήση αιγιαλών και παραλιών.


Μία Κοινή Υπουργική Απόφαση η οποία ουσιαστικά απαγόρευε τα τραπεζοκαθίσματα σε αιγιαλούς και παραλίες, κάτι που ήταν καταστροφικό για πολλές επιχειρήσεις στην παραλιακή Κυνουρία που ζουν επί της ουσίας, από την κίνηση που υπάρχει, στην τουριστική σαιζόν, η οποία διαρκεί περίπου 2 με 3 μήνες (στην καλύτερη περίπτωση), κάθε καλοκαίρι.

Το θετικό είναι ότι ύστερα από τις αντιδράσεις, που υπήρξαν, σε παραλιακές περιοχές όλης της χώρας και μετά από παρέμβαση της ΓΣΕΒΕΕ στους συναρμόδιους Υπουργούς, τροποποιείται το επίμαχο άρθρο της κοινής Υπουργικής Απόφασης, που ακύρωνε αιφνιδιαστικά την περιστασιακή χρήση του Αιγιαλού, παραλιών κ.α. από καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος (ταβέρνες, καφετέριες, ψαροταβέρνες, ουζερί κτλπ).

Κατά συνέπεια, φαίνεται ότι το πρόβλημα αυτό βρίσκει τη λύση του και πλέον οι επιχειρήσεις στην παραλιακή Κυνουρία, θα μπορέσουν να λειτουργήσουν κι αυτό το καλοκαίρι, κάτω από ομαλές συνθήκες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...