Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Τη διαδρομή του οδοντωτού σιδηροδρόμου μέσα στη φύση απόλαυσαν οι πεζοπόροι του ΣΑΟΟ (εικόνες)

Ένα από τα ομορφότερα φαράγγια της Ελλάδος απόλαυσαν 70 πεζοπόροι του ΣΑΟΟ, την Κυριακή 27/04/2014. Παιδιά ηλικίας 5 χρονών μέχρι και ώριμοι πεζοπόροι, περπατήσαμε κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες (ελαφρά νέφωση), ξεκινώντας ένα χιλιόμετρο πριν από το σταθμό της Κάτω Ζαχλωρούς έως τα Νιάματα!
Διαβάστε περισσότερα...

Ντοκιμαντέρ με τίτλο «Φασισμός Α.Ε.» την Τετάρτη στην Τρίπολη

Την Τετάρτη 30/04/2014 και ώρα 20.00 στα νέα εντευκτήρια του ΣΑΟΟ (Β. Δεκάζου 9-11) θα προβληθεί το νέο ντοκυμανταίρ με τίτλο : ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. της ομάδας των δημιουργών των επιτυχημένων ταινιών τεκμηρίωσης : Debtocracyκαι Catastroika.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο αριθμός των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων μετά τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και η σχέση αναλογίας με τους ψηφοφόρους

Ι. Περιγραφή της κατάστασης για την αναλογία υποψηφίων και ψηφοφόρων: Περίμενα να κατατεθούν οι συνδυασμοί για τις εκλογές του Δήμου Τρίπολης, γνωρίζοντας, περίπου, τι θα συμβεί. Αρχικώς να θυμίσω ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει πληθυσμό περί τις 48.000 και περιλαμβάνει 78 χωριά – τοπικές κοινότητες. Είναι δηλ. ένας μέσος Δήμος της χώρας, με βάση τα δύο αυτά στοιχεία, ώστε τα όσα θα περιγράψω αφορούν όλη την Ελλάδα και όλους τους Καλλικρατικούς Δήμους, πλην ίσως 5-6 μεγάλων Δήμων στη χώρα.
Διαβάστε περισσότερα...

Το θρίλερ του Πρωτοδικείου, το όνειρο των προέδρων και η θεματική είσοδος!

- Γιορτή της δημοκρατίας είχαμε προχθές στην πλατεία Άρεως! Όλοι οι συνδυασμοί συναντήθηκαν στο δικαστικό μέγαρο για την κατάθεση των ψηφοδελτίων. Ο πολιτικός πολιτισμός σε όλο του το μεγαλείο. Καλημέρα Αρκαδία!
Διαβάστε περισσότερα...

Αγώνας δρόμου στο Λιμποβίσι στις 3 Μαΐου! Εσείς δηλώσατε συμμετοχή;

Στα πλαίσια του φετινού εορτασμού του θρησκευτικού προσκυνήματος του Κολοκοτρώνη στην Παναγιά του Χρυσοβιτσίου, την ανακήρυξη του ως Αρχιστράτηγου, και τη συγκρότηση της πρώτης επαναστατικής κυβέρνησης της Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου στο Χρυσοβίτσι, ο Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών ανακοινώνει τη διεξαγωγή Αγώνα Δρόμου προς τιμήν του Γέρου του Μοριά την παραμονή της μεγάλης γιορτής. Συγκεκριμένα:
Διαβάστε περισσότερα...

Το ντοκιμαντέρ «Η Νονά» θα προβληθεί την Πρωτομαγιά στην Τρίπολη

Την Πέμπτη 1η Μαΐου στο Cineville Τρίπολης στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου «Η Νονά», που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινούν τα έργα στο δρόμο Κυπαρίσσι – Φωκιανός

Την  Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 και ώρα 13:00 μμ, θα πραγματοποιηθεί η τελετή εγκατάστασης της αναδόχου εταιρείας για το δρόμο Κυπαρίσσι – Φωκιανός (σημείο συνάντησης Κυπαρίσσι).
Διαβάστε περισσότερα...

Με τον αέρα της νίκης πάει στις εκλογές ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος – Κατέθεσε ένα πλήρες και ισχυρό ψηφοδέλτιο

Το έργο του εγκρίθηκε από τις τοπικές κοινωνίες και συνεχίζει δημιουργικά για  την επόμενη 5ετία
Αέρα νίκης και κλίμα αισιοδοξίας δημιούργησε χθες η κατάθεση του ψηφοδελτίου του Δημάρχου Γορτυνίας Γιάννη Γιαννόπουλου.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS