Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ο «Δήμαρχος» Μποροβήλος, οι εκπλήξεις από το Πρωτοδικείο και ο δρόμος που χάραξε η … Εύη!

- Με τόσες προϋποθέσεις που έχει βάλει η κυβέρνηση βλέπω οι δικαιούχοι που θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα να συγκεντρώνονται σε κοινωνικό ...διαμέρισμα! Καλημέρα Αρκαδία!
Διαβάστε περισσότερα...

Μήνυμα Αποσκίτη προς τους Γορτύνιους: «Επιλέξετε τους έντιμους και ΚΑΘΑΡΟΥΣ»!

Ο πρώην Δήμαρχος Κοντοβάζαινας, Ηλίας Αποσκίτης, ο οποίος μέσα από το «Καλημέρα Αρκαδία» έχει εκφράσει τη στήριξη του στην υποψηφιότητα Κολοβού, με νέο μήνυμά του προς τους Γορτύνιους, αναφέρει: «Η ιστορική ημερομηνία και η ώρα της κρίσεως για το μέλλον της Γορτυνίας έφθασε. Είναι η 18η Μαϊου 2014. Την Δημοτικη μας παράταξη <<ΓΟΡΤΥΝΙΑ ο τόπος μας>> το «σύστημα» την έβγαλε απ’ ‘εξω από αυτή την κρίσημη ώρα.
Διαβάστε περισσότερα...

Η προεκλογική ομιλία του Στάθη Κούλη στην Αθήνα

Η προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Γορτυνίας, Στάθη Κούλη, στην Αθήνα, θα γίνει την Τετάρτη 7 Μαΐου και ώρα 20:00΄, στο ξενοδοχείο NOVOTEL, οδός Μιχαήλ Βόδα 4, (τηλ. 210 – 8200700).
Διαβάστε περισσότερα...

Βιβλίο για τα τραγούδια της Νεστάνης θα παρουσιαστεί στην Πάτρα!

Οι εκδόσεις ΤΟ ΔΟΝΤΙ παρουσιάζουν το βιβλίο με τίτλο «ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΣΤΑΝΗΣ», σε καταγραφή και σχολιασμό Παναγιώτη Καρώνη.Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014 στις 8μμ στο Κέντρο Πολιτισμού «περί τεχνών» (Κανακάρη 65 και Αράτου) στην Πάτρα. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν:
Διαβάστε περισσότερα...

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross την Κυριακή στη Μεγαλόπολη (vd)!

Με το ενδιαφέρον στο κατακόρυφο συνεχίζεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross το οποίο «κατεβαίνει», τηνΚυριακή4 Μαΐου, στις 11 το πρωί, στο νοτιότερο σημείο του στην Ελλάδα, στην καταξιωμένη «παγκόσμια» πίστα του Λιγνιτικού Κέντρου στην Μεγαλόπολη.
Οι 9 διαφορετικοί νικητές στους 2 πρώτους αγώνες αλλά και ένα σερί που όλοι αναρωτιούνται πότε θα σπάσει είναι τα στοιχεία που αναμένεται να συγκεντρώσουν αθλητές και θεατές από κάθε μεριά της Ελλάδας.
Διαβάστε περισσότερα...

Τι πρέπει να κάνετε για να προστατευθείτε από τον επικίνδυνο «ιο» του facebook!

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου, σχετικά με «ιό» που διαδίδεται μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης «Facebook».
Διαβάστε περισσότερα...

52χρονος εξαπατούσε κόσμο στην Αρκαδία ως … εκπρόσωπος «εταιρείας» που διαχειριζόταν τα οικονομικά της Εκκλησίας!

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, είκοσι δύο (22) υποθέσεις απάτης σε βάρος πολιτών, που διαπράχθηκαν σε διάφορα μέρη της Πελοποννήσου και της Αττικής.
Διαβάστε περισσότερα...

Σμυρνιώτης: «Συνεχίζουμε για να ολοκληρώσουμε το ΕΡΓΟ μας, για μια Νέα Τρίπολη, Μεγάλη και Σύγχρονη»

O Γιάννης Σμυρνιώτης με την κατάθεση του ψηφοδελτίου του έδωσε την εκκίνηση για τον προεκλογικό αγώνα της παράταξης του.
Η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας για τα στελέχη του ψηφοδελτίου είναι η κινητήρια δύναμη για να συνεχιστεί το σπουδαίο ΕΡΓΟ του Γιάννη Σμυρνιώτη.
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτά είναι τα τελευταία χιλιόμετρα της Ε.Ο. Τρίπολης - Πύργου στα όρια με την Ηλεία (Vd)

Το kalimera-arkadia.gr παρουσιάζει σήμερα σε πρώτη προβολή ένα βίντεο του Χρήστου Κιντή ,μια διαδρομή από την Γέφυρα Κοκλαμά έως την Γέφυρα του ποταμού Ερύμανθου που είναι και τα όρια του νομού Αρκαδίας με την Ηλεία.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS