Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Φλώρος και Ιωσηφίδη στηρίζουν την προσπάθεια του Δήμου να γίνει η Τρίπολη Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης (vd)

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν την Τετάρτη από το Αρχοντικό Καλτεζιώτη, στο Κάψια, ο διάσημος γλύπτης Νίκος Φλώρος (από την Τρίπολη) και η παγκοσμίου φήμης μάνατζερ και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Νέα Τρίπολη του Γιάννη Σμυρνιώτη. Ελισάβετ Ιωσηφίδη.
Διαβάστε περισσότερα...

Συνάντηση στελεχών του συνδυασμού «Τρίπολη-Πρωτεύουσα του Μοριά» αμέσως μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου

Την Τρίτη 29/04/2014 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.
Κοινή είναι η διαπίστωση ότι ο συνδυασμός έχει ανεξάρτητο χαρακτήρα, με ευρύτερη συνένωση υγειών δυνάμεων και μεγαλύτερη αντιπροσωπευτικότητα κοινωνικών, επαγγελματικών και τοπικών εκπροσωπήσεων.
Διαβάστε περισσότερα...

Ξεσηκωμός στην Αργολίδα – Ζητούν αεροδρόμιο στην Τρίπολη και ετοιμάζουν ημερίδα στο Ναύπλιο!

Το σύνολο των φορέων (επιμελητήρια, ξενοδόχοι και τουριστικοί φορείς) οργανώνουν ημερίδα στο … Ναύπλιο με θέμα τη λειτουργία αεροδρομίου στην Τρίπολη.
Διαβάστε περισσότερα...

Αθλητές του Α.Σ. «ΑΡΚΑΣ» στο 1ο Σχολικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας (εικόνες)

Το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Τ. σε μία προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος της τοξοβολίας, διοργάνωσαν το 1ο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων και ΕΠΑ.Λ., το οποίο θα αποτελέσει πλέον θεσμό προς όφελος των νέων αθλητών. Στους αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 29 Απριλίου 2014 στο Ο.Α.Κ.Α. συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες που γεννήθηκαν τα έτη 1996-1997-1998 & 1999.
Διαβάστε περισσότερα...

Καλλιτεχνικός απολογισμός από τη Χορωδία Τρίπολης (εικόνες)

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, πάντα με σκοπό την ανάπτυξη, καλλιέργεια και προβολή του χορωδιακού τραγουδιού, τον χειμώνα, που, μας πέρασε (2013 - μέχρι το Πάσχα 2014), έχει να επιδείξει πλούσια δραστηριότητα και συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και της χώρας και, ειδικότερα, στα μουσικο-χορωδιακά… Έτσι, λοιπόν:
Διαβάστε περισσότερα...

Ομιλία στην Τρίπολη με θέμα «Αναζήτηση νέας Φυσικής στο Μεγάλο Αδρονικό Επιταχυντή LHC στο Cern»

Ομιλία της Ομότιμης καθηγήτριας Φυσικής Στοιχειωδών Σωματιδίων του Ε .Μ. Πολυτεχνείου κ. Θεοδώρας Παπαδοπούλου με θέμα: «Αναζήτηση νέας Φυσικής στο Μεγάλο Αδρονικό Επιταχυντή LHC στο Cern» θα γίνει στο Αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολη τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014, ώρα 20.30.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων βράβευσε και ευχαρίστησε τον Γιάννη Σμυρνιώτη για την πολύτιμη συνεισφορά του

Με ιδιαίτερη χαρά ο Γιάννης Σμυρνιώτης παραβρέθηκε στα εγκαίνια του νέου γραφείου των τριτέκνων στην πλατεία Βαλτετσίου. Ένας χώρος που παραχωρήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Τρίπολης για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του συλλόγου.
Διαβάστε περισσότερα...

Με την ισοπαλία … δραπέτευσε ο Αστέρας από την Τούμπα – Ζωντανός για το Champions League!

Ισόπαλο με σκορ 1-1 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στους
Διαβάστε περισσότερα...

Χουντής: «Κρίσιμες οι ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Βουδούρη στην Πελοπόννησο» (vd)

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο ευρωβουλευτής (από τα Λαγκάδια Γορτυνίας) και εκ νέου υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, πριν παρευρεθεί στην εκδήλωση με θέμα: «Ευρώπη: απειλή ή ευκαιρία για την περιφέρεια» που πραγματοποιεί η «Πελοπόννησος Πρώτα» με υποψήφιο Περιφερειάρχη, τον Οδυσσέα Βουδούρη.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS