Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 31 Μαϊος 2014 - Kalimera Arkadia

Το φιλικό με την Πορτογαλία παρακολούθησαν οι φίλοι της Εθνικής στην Τρίπολη (vd)!

Ισόπαλος 0-0 έληξε ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Ελλάδας με την Πορτογαλία στο στάδιο «Νασιονάλ» της Λισσαβόνας, με τον οποίο τα δύο συγκροτήματα μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει της συμμετοχής στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Διαβάστε περισσότερα...

Μία μοναδική παιδική χορευτική συνάντηση από τη «Χοροτεχνία» στην Τρίπολη (vd)

Σε μία πολύ ωραία βραδιά, η Χοροτεχνία παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης, το οποίο ήταν γεμάτο από κόσμο, το βράδυ του Σαββάτου!
«όλα τα παιδιά, χορεύουμε μαζί» ήταν το σύνθημα της εκδήλωσης στο πλαίσιο της οποίας έγινε αδελφοποίηση της Χειροτεχνίας με τον Εκπολιτιστικό Αθλητικό όμιλο Κέρκυρας «Λαοδάμας».
Διαβάστε περισσότερα...

Μήνυμα Παυλή προς όλους: «Δεν θα ανεχθώ παραγοντισμούς από κανέναν. Θα βρεθούν εκτός παράταξης» (vd)!

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς το εσωτερικό της παράταξής του έστειλε ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, στη πρώτη μετεκλογική συνέντευξη που παραχώρησε στο kalimera-arkadia.grκαι στον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα...

Σήμερα - Ξέφρενο βραζιλιάνικο party με χορεύτριες από τους φίλους της Εθνικής στην Τρίπολη!

O Σύλλογος Φίλων Εθνικών Ομάδων Ελλάδας  "Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ" καλεί όλους τους φίλους της Εθνικής να παρακολουθήσουν μαζί τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τη Πορτογαλία το...

Διαβάστε περισσότερα...

Εντυπωσιακό θέαμα στα δοκιμαστικά του Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλετών στην Τρίπολη! (vd)

Ο 2ος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλετών διεξάγεται στην Τρίπολη στις 31 Μαΐου και την 1η Ιουνίου.
Το Σάββατο έγιναν τα δοκιμαστικά και το «Καλημέρα Αρκαδία» ήταν εκεί.
Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχίζονται οι διαλέξεις του Γ. Πετσέλη στα σχολεία

Σε συνέχεια των διαλέξεων στις σχολικές μονάδες της Αρκαδίας με θέμα « Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία - Ασφαλής χρήση των κινητών τηλεφώνων» ο Ηλεκτρονικός - Ραδιοηλεκτρολόγος Κος Γιάννης Πετσέλης επισκέφτηκε , ενημέρωσε και συνομίλησε με τους γονείς, κηδεμόνες και μαθητές του
Διαβάστε περισσότερα...

Ε.Ε. και ο νέος «κατακλυσμός» - Εξαιρετικό άρθρο του Π. Καραφωτιά σε περιοδικό των Βρυξελλών!

Στο περιοδικό NEW EUROPE στις Βρυξέλλες (Βέλγιο) δημοσιεύτηκε ένα εξαιρετικό άρθρο του Αρκά Καθηγητή και Διευθυντή Διπλωματικών και Διεθνών Σπουδών στο Κολλέγιο της Νέας Υόρκης στην Ελλάδα, π. Διευθύνοντα Σύμβουλυς του Γραφείου ΟΗΕ για Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ, κ. Παναγιώτη Καραφωτιά.
Το άρθρο γράφτηκε στην Αγγλική γλώσσα και το «Καλημέρα Αρκαδία» το επαναδημοσιεύει σήμερα, μεταφρασμένο στα Ελληνικά!
Διαβάστε περισσότερα...

Αυτή είναι η αλήθεια – Τραγικές οι ελλείψεις γιατρών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο (πίνακες)!

Μπορεί το Παναρκαδικό Νοσοκομείο να συγκαταλέγεται στα 10 καλύτερα Νοσοκομεία της χώρας και οι δείκτες του να είναι εξαιρετική, μέσα από την προσπάθεια που γίνεται καθημερινά τόσο από τη Διοίκηση όσο και από το προσωπικό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα.
Προβλήματα υπάρχουν και είναι πολύ μεγάλα. Υπάρχουν πάρα πολλές ειδικότητες γιατρών που έπρεπε να υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχουν στο Νοσοκομείο.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS