Menu
RSS
Πέμπτη, 23/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ο πιγκουίνος της Γορτυνίας, ο πρώτος λαχνός της Περιφέρειας και οι τοίχοι που έχουν … αυτιά!

- Καλημερούδια! Παιδιά προσοχή, προσέξτε τι λέτε ( και τί γράφετε ) γιατί και οι τοίχοι έχουν αυτιά. Χάθηκε να έχει η τύχη αυτιά και όχι οι ...τοίχοι;

Διαβάστε περισσότερα...

Βουδούρη «κατεβάζει» υποψήφιο Περιφερειάρχη ο ΣΥΡΙΖΑ!

Την πρόταση έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, σημειώνοντας την ανάγκη να προωθηθούν νέα και άφθαρτα πρόσωπα, ώστε να δοθεί το στίγμα της αντιπαράθεσης με το φθαρμένο σύστημα του δικομματισμού. Οι προτάσεις αυτές αναμένεται να εγκριθούν την Κυριακή με ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα...

Εντυπωσιακό βίντεο από το «Καλημέρα Αρκαδία»- Άλμα με αλεξίπτωτο από τα 14.000 πόδια!

Μαθαίνοντας πρόσφατα ότι το ψηλότερο άλμα ελεύθερης πτώσης που μπορεί να κάνει κάποιος στην Ελλάδα είναι στην πεδιάδα της Κωπαΐδας στη Βοιωτία, σκεφτήκαμε αμέσως ότι πρέπει να το δοκιμάσουμε!

Διαβάστε περισσότερα...

Υποβολή αιτήσεων στον ΟΓΑ για χορήγηση των οικογενειακών επιδομάτων

Παρατείνεται με απόφαση της Διοίκησης του ΟΓΑ έως την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 η προθεσμία για την υποβολή αρχικών αιτήσεων Α21, που αφορά στη χορήγηση των οικογενειακών επιδομάτων του 2013, και η οποία έληγε στις 31 Ιανουαρίου 2014.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα αντιβιοτικά πρέπει να χορηγούνται μόνο με συνταγή γιατρού υπογραμμίζει ο ΕΟΦ

Αντιβιοτικά χορηγούνται μόνο με συνταγή γιατρού, τονίζει ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), με αφορμή την έναρξη εκστρατείας ενημέρωσης του κοινού για την ορθή και ασφαλή χρήση των φαρμάκων.

Τα αντιβιοτικά είναι φαρμακευτικές ουσίες για την καταπολέμηση των μικροβιακών λοιμώξεων, έχουν δράση στα μικρόβια και όχι στους ιούς, επισημαίνει ο ΕΟΦ και σημειώνει ότι οι ήπιες λοιμώξεις που συνήθως προκαλούνται από ιούς δεν χρειάζονται χορήγηση αντιβιοτικών (π.χ. κρυολόγημα).

Διαβάστε περισσότερα...

Δείτε την πρώτη διαδικτυακή εκπομπή «Έλλη…νες» με καλεσμένο τον Γιώργο Ρεβελιώτη! (vd)

Από σήμερα (Παρασκευή – 31/1/2014) ξεκινά η νέα τηλεοπτική διαδικτυακή εκπομπή «'Ελλη…νες» την οποία θα παρουσιάζει η Έλλη Αρτοπούλου και θα μεταδίδεται μέσα από το kalimera-arkadia.gr, σε εικόνα υψηλής ανάλυσης.

Διαβάστε περισσότερα...

Στην Κωνσταντινούπολη ταξιδεύει η «Μυθική Πελοπόννησος» (εικόνες)!

Η  «Μυθική Πελοπόννησος» ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη μέσα από εικόνες και γεύσεις στη 19η Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΕΜΙΤΤ που λαμβάνει χώρα από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Απαλλαγείτε από τη συχνουρία και την ακράτεια και άλλα προβλήματα στην ουροδόχο κύστη

Η συχνουρία καθώς και η ακράτεια,  οι φλεγμονές, οι πολύποδες, ο  καρκίνος  στην ουροδόχο κύστη,  είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα  της έλλειψης τροφοδοσίας με ενέργεια στο μεσημβρινό  της ουροδόχου κύστης που προέρχεται από  συνειδητό ή υποσυνείδητο  φόβο. 

Διαβάστε περισσότερα...

«Τρία χρόνια χαμένα για τη Γορτυνία» – Πρωτοβουλία για «ενωτικό ψηφοδέλτιο» στις εκλογές!

Σε κλίμα συσπείρωσης και ομοφωνίας, η σύσκεψη των στελεχών της παράταξης «ΓΟΡΤΥΝΙΑ - Νέα Εποχή», που έχει Πρόεδρο τον Παρασκευά Παρασκευόπουλο, όρισε 30μελή συντονιστική επιτροπή και δεκαμελή γραμματεία, για την έναρξη των επαφών και των συζητήσεων, στην κατεύθυνση συγκρότησης ενός ενωτικού ψηφοδελτίου για την Οικουμενική Γορτυνία.

Διαβάστε περισσότερα...

Η πίτα των Δοξιωτών Γορτυνίας ήταν ανεπανάληπτη!

Ο  Σύλλογος  των  απανταχού   δοξιωτών   αντέχει   στην  κρίση   και  μπαίνει  δυναμικά  στο  χορό  για  το 2014. Έτσι, τα μέλη  του  Συλλόγου   έδωσαν  δυναμικό  παρόν   για  άλλη   μια  φορά. Κατέκλισαν   το  ΚΥΒΕ  στο  Περιστέρι  350  άτομα   και  τα  μικρά  παιδιά  έδωσαν   νότα  γιορτινή,  αρκαδική    βράδια.  

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...