Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοτική Κοινότητα: Ένταση, φωνές και νέες κόντρες για τα σκουπίδια (vd)!

Δημοτική Κοινότητα: Ένταση, φωνές και νέες κόντρες για τα σκουπίδια (vd)!
Αντιπροσωπεία φορέων και πολιτών πήγε, τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, στο παλαιό Δημαρχείο.
Θέμα της επίσκεψης αυτής, δεν είναι άλλο, από το πρόβλημα με τα σκουπίδια. Οι πολίτες ζήτησαν ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο, για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. 
Κάποια στιγμή, ανέβηκαν οι τόνοι, όταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος είπε ότι στις κινητοποιήσεις για τα σκουπίδια δεν έπρεπε να βρίσκονται νήπια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις από τους παρευρισκόμενους πολίτες. Ο κ. Κουτσούγερας είπε ότι για να φτάσει ένας γονιός να βγάζει το παιδί του δίπλα στα σκουπίδια, αυτό σημαίνει ότι έχει φτάσει στα όριά του.
Αργότερα, ο Θεόδωρος Κουτσούγερας ζήτησε την παραίτηση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας, με τον Γιώργο Θεοδωρακόπουλο να απαντά ότι δεν δέχεται να του πει εκείνος αν θα παραιτηθεί ή οχι, "αυτό είναι στην κρίση τη δική μου".
Μετά από μία δίωρη και πλέον συνεδρίαση, οι πολίτες κατέθεσαν το ψήφισμα τους και ζήτησαν από τη Δημοτική Κοινότητα να λάβει δράση για να γίνει ανοιχτό δημοτικό συμβούλιο.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας δεν έθεσε αυτή την πρόταση προς ψήφισε και αρκέστηκε να πει ότι η πρόταση καταχωρείται στα πρακτικά. 
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, επικράτησε κατά διαστήματα μεγάλη ένταση και κάποια στιγμή διακόπηκε το συμβούλιο. Στη διακοπή, υπήρξε ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στον Γιώργο Θεοδωρακόπουλο και τον Θοδωρή Κουτσούγερα, με τον Φώτη Παπούλια να μπαίνει στη μέση και να παίζει το ρόλο του "πυροσβέστη". 
Μ.Σ.

15 σχόλια

  • αγια τριαδα
    αγια τριαδα Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 14:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΙ ΚΟΥΣΟΥΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΙ?,Η ΜΟΝΟ ΝΤΑΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ??????????,

  • ΕΛΛΗΝ
    ΕΛΛΗΝ Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 07:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ¨¨ ΛΑΣΠΩΤΗΡΑ ¨¨ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ, Ε ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ !!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ. ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!!!

  • Σαρα
    Σαρα Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 06:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρεπει να παραιτηθουν ολοι τους που ανελαβαν την δοιηκηση της εξουσιας και δεν ειναι αξιοι ουτε τα σκουπιδια να μαζεψουν .ειναι αθλιοι και γελιοι .απορω πως περπατουν στους δρομους της Τριπολης και λενε καλημερα το θρασσος τους ξεπαιρνα τα ορια της ανοχης των πολιτων.

  • Πέτρος
    Πέτρος Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 03:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια παροιμία λέει από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.
    Μήπως θα έπρεπε ο κύριος Παυλής και ο κύριος Τατούλης αντί να κατηγορούν τα παιδιά που βγήκαν στους δρόμους να καθήσουν και να τα ακούσουν?
    Μήπως τα παιδιά λένε αλήθειες που είναι σκληρές για τους πολιτικάντηδες?

  • Νίκος
    Νίκος Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 03:50 Σύνδεσμος σχολίου

    H Kαραμέλα ότι τα παιδιά και απλοί πολίτες καθοδηγούνται από την αντιπολίτευση δεν περνάει. Οταν βλέπουμε απλούς ανθρώπους , μορφωμένους να παραπονιούνται για την υγεία τους δεν το θεωρούμε φυσιολογικό για να μην ρίξουμε ευθύνες στο δήμαρχο? Ελεος επιτέλους!!!

  • ps
    ps Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 01:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ενοχλούν τα νήπια. Ενοχλούν οι ανεγκέφαλοι γονείς που βάζουν τα παιδάκια να λένε συνθήματα που δεν αρμόζουν στην αγνότητα τους.

  • Σωστός ο Κουτσούγερας
    Σωστός ο Κουτσούγερας Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 00:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Αισθάνεται, λεει, ότι του αναλογούν οι ίδιες ευθύνες με αυτες ενός απλού πολίτη...Ειστε εκλεγμένος πολίτης κύριε και δυστυχώς ανάξιος της θέσης σας. Αλίμονο κι αν ξέρατε τι λέτε...

  • μ.κ
    μ.κ Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτελους σταματηστε το δουλεμα...κ καντε κατι με το θεμα των σκουπιδιων....ειστε γελιοι κ αθλιοι....λυπαμαι

  • Ο γνωστης
    Ο γνωστης Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 22:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ειχα γραψει παλιοτερα και θα το ξαναγραψω..ειναι ντροπη να βγαζουμε τα παιδια στο δρομο για να λυθουν προβληματα ενηλικων!!!ασχετα αν ειναι δικαιη η διαμαρτυρια τους

  • Gioulaki
    Gioulaki Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    προκατειλημμένοι με σκοπό να κάνουν φασαρία να δημιουργήσουν εντυπώσεις και μετά την διακοπή της συνεδριάσεις να συζητάνε εκτός κτιρίου με μέλη του συμβουλείου που είναι προσκημένα στην αντιπολίτευση. Αυτό λέγετε προβοκάτσια εσείς είστε αυτοί που θέλετε λύση στο πρόβλημα ???? Δεν νομίζω !!!!!

  • ΓΟΝΕΑΣ ΝΗΠΙΟΥ
    ΓΟΝΕΑΣ ΝΗΠΙΟΥ Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα νηπια και τα παιδια τον ενοχλουν γιατι πολυ απλα δεν ειναι δικα του ...μιας και δεν εχει ΑΚΟΜΑ και ειναι πιο ευκολο για αυτον να κατηγορει τους αλλους

  • Γρηγόρης
    Γρηγόρης Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Τους ενοχλεί πολυ το γεγονός ότι συμμετέχουν ενεργά στις διαμαρτυρίες γονείς και παιδια !Δεν τους ενοχλεί που τόσο καιρό βλάπτουν σοβαρά την υγεία των παιδιών μας αφήνοντας παρατημένα τα σκουπίδια στους δρόμους !ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ!ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ!

  • markos
    markos Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 19:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Grafikos koytsoygeras pige mono Kai mono Gia fasaria den asxolithike Gia na akoysti h gnomi ton politon... Na toys xeromaste tetioys leventes na MAs ekprosopoyn.

  • aliki
    aliki Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ayto einai to provlima ,oti oi goneis ebgalan ta paidia tous na diamartyrithoun dipla sta skoupidia ..oi oti den eprpe na einai ekei tosous mhnes ta skoupidia...alla mn anhsyxhte se ligo tha pernoun tis sakoules ta pontikia kai tha feygoun...Ligh tsipa reeeeeeeeeeeee......alla poios thn exase na thn vrite eseis?

  • ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι μας λέει ο Πρόεδρος; τον ενοχλούν τα νήπια στις διαμαρτυρίες; τα νήπια που παιρνούν τόσες μικρές χωματερές για να φτάσουν στα σχολεία τους δεν ενοχλούνται; τα σκουπίδια που υποδέχονται τα παιδιά στο συγκρότημα της Ακαδημίας δεν τα βλέπει;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...