Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Γερμανία - Δείτε το γκολ που έκρινε τον τελικό! (vd)

Για 4η φορά στην ιστορία της (1954, 1974, 1990 οι τρεις προηγούμενες) η Γερμανία στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια, καθώς στον τελικό του 20ού Μουντιάλ, που διεξήχθη στο «Μαρακανά» του Ρίο Ντε Ζανέιρο, επιβλήθηκε με 1-0 της Αργεντινής στην παράταση, χάρις στο γκολ του Μάριο Γκέτσε στο 113΄.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι επόμενες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ στην Αρκαδία – Που θα γίνουν!

H ΔΕΗ προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.
Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
Διαβάστε περισσότερα...

Κανείς δεν θέλει να αναλάβει τον Παναρκαδικό που ... οδεύει για το Πρωτοδικείο!

Για μία ακόμη φορά στη προσπάθεια τέλεσης Γενικής Συνέλευσης στον Παναρκαδικό, τα περισσότερα μέλη του συλλόγου τίμησαν δια της απουσίας τους την προσπάθεια της ομάδας να βρει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που το τελευταίο ειδικά διάστημα ταλαιπωρεί τους «πράσινους».

Η εκλογό-απολογιστική Γενική Συνέλευση με όσα μέλη έδωσαν παρουσία στην αίθουσα του γηπέδου του Παναρκαδικού, πραγματοποιήθηκε παρ’ όλα αυτά καθώς δεν υπήρχαν περιθώρια πλέον για άλλη αναβολή. Παρουσία επίσης έδωσαν και τέσσερα από τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης πραγματοποιώντας τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς.

Αν και αυτή τη φορά τελικά διεξήχθη κανονικά η Γενική Συνέλευση με την παρουσία και μελών της απερχόμενης διοίκησης, δεν κατέστη τελικά δυνατόν η ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, κι αυτό γιατί όσα από τα παρόντα μέλη έδωσαν παρουσία δεν εξέφρασαν την επιθυμία να δηλώσουν υποψηφιότητα για το νέο διοικητικό σχήμα.

Κατά συνέπεια η διοίκηση της Γενικής Συνέλευσης αποφάσισε να προσφύγει στο Πρωτοδικείο όπως προβλέπουν οι νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να οριστεί προσωρινή διοίκηση!

Πηγή - www.contraepithesi.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Μπάκος στη γιορτή των «Μαγειρεμάτων» ... στις Κολλίνες!

Στις 12 του Ιούλη κάθε χρόνο στις μαγευτικές Κολλίνες της ορεινής  Αρκαδίας πραγματοποιείτε η γιορτή των «Μαγειρεμάτων» όπου οι γυναίκες του χωριού βγάζουν στην πλατεία του τα φαγητά τους και τα απολαμβάνει μαζί όλος ο κόσμος και βέβαια οι πολυπληθείς κάθε τέτοια μέρα επισκέπτες τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Τένις - Νέες επιτυχίες για αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης στα Παπαφλέσσεια!

Οι επιτυχίες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζονται στα καλοκαιρινά open τουρνουά που διοργανώνονται στην Πελοπόννησο. Με τέσσερις διακρίσεις στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών επέστεψε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης από την Καλαμάτα στα 1α Παπαφλέσσεια 2014, που διοργάνωσε με επιτυχία ο ΟΑ Καλαμάτας. Σε ένα τουρνουά που 10 αθλητές μας ( Κωστόπουλος, Δελής, Καρούνος, Πηγαδιώτης, Μαντάς, Δουκουμόπουλος, Κουστένης, Σταθούλια, Μπουρτσουκλή Αντωνίου και Αντωνίου) πήραν μέρος σε τρείς διαφορετικές κατηγορίες, ο όμιλος κατάφερε να φέρει μία 1η και μια 2η θέση στην κατηγορία των γυναικών masters αλλά και δύο 3ες θέσεις στην κατηγορία των ανδρών masters.
Διαβάστε περισσότερα...

Με το μυαλό στο ... Europa ο Αστέρας!

Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για τον πρώτο επίσημο αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με την Φινλανδική Ροβανιέμι στο Ουλού την Πέμπτη 17 Ιουλίου (19.00 ώρα Ελλάδας).
Διαβάστε περισσότερα...

Τσιγγάνοι έκλεψαν ηλεκτρογεννήτρια στο Παράλιο!

Συνελήφθησαν, χθες (12.7.2014) το μεσημέρι, στο Άστρος Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παραλίου Άστρους, ένας (1) ανήλικος ημεδαπός ΡΟΜΑ, καθώς και δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 22 και 26 ετών,
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...