Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ο ΕΟΣ πρόβαλε την Αρκαδία στην εκπομπή ... Επιμένουμε Ελλάδα! (vd)

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης παρουσίασε τις δραστηριότητές του και πρόβαλε την Αρκαδία και τα παραδοσιακά προϊόντα της αρκαδικής γής, στην εκπομπή "ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ" στις 17-7-2014! 
Διαβάστε περισσότερα...

«Shylock» - Κυκλοφορεί επικίνδυνο λογισμικό μέσω email!

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες για την εμφάνιση στην Χώρα μας, του κακόβουλου λογισμικού «Shylock», που στοχεύει στην υποκλοπή χρημάτων από Διαδικτυακά Τραπεζικά Συστήματα, καθώς και οικονομικών πληροφοριών και δεδομένων.
Διαβάστε περισσότερα...

Κυκλοφοριακό χάος τη νύχτα στην Τρίπολη – Διπλοπαρκαρίσματα παντού και πάρκινγκ … ούτε για δείγμα!

Εξαγριωμένος αναγνώστης του «Καλημέρα Αρκαδία» μάς έστειλε δυο φωτογραφίες από το βράδυ της Πέμπτης στην Τρίπολης, που αποτυπώνουν το κυκλοφοριακό χάος που επικρατούσε στην πόλη.
Διαβάστε περισσότερα...

Δείτε το βίντεο από την ισοπαλία του Αστέρα στη Φινλανδία για το Europa!

Ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Ροβάνιεμι στη Φινλανδία αλλά έχει πλέον το προβάδισμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ χάρη στο εκτός έδρας γκολ που πέτυχε.
Διαβάστε περισσότερα...

«θα πληρώνουμε τα σκουπίδια … χρυσάφι» λέει το ΚΚΕ!

«Να ενημερωθεί το ΠεΣυ πριν από την οριστική παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στην ΤΕΡΝΑ» ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση με νέα επερώτηση προς τον περιφερειάρχη και αναφέρει: «Βρισκόμαστε στην ευθεία για την οριστική παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στην ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ με όρους και προϋποθέσεις εγγυημένης κερδοφορίας για την εταιρεία, με μεγάλο κόστος στο περιβάλλον, την υγεία και την τσέπη των λαϊκών στρωμάτων.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...