Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 - Kalimera Arkadia

Το video από τη μεγάλη πρόκριση του Αστέρα στο Europa League!

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 4-2 της Ροβάνιεμι και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, νικώντας για πρώτη φορά στα Κύπελλα Ευρώπης. Σκληρά καρύδια οι Φινλανδοί, που με δέκα παίκτες ισοφάρισαν προσωρινά σε 2-2!
Διαβάστε περισσότερα...

Τα συσσίτια της «ανάπτυξης», η «τσιμπημένη» γουρνοπούλα και τα … χαιρετίσματα στην εξουσία!

Ναι, μεγάλη πρόκριση για τον Αστέρα στο EuropaLeagueκαι υπερήφανη η Τρίπολη για το κατόρθωμα αυτό! Τώρα, όμως αρχίζουν τα δύσκολα. Άλλωστε, Γερμανική ομάδα που έχει βγει στην Ευρώπη, εύκολη αντίπαλο δεν τη λες…
Διαβάστε περισσότερα...

Έγραψε ιστορία ο Αστέρας!

Ο Αστέρας Τρίπολης αυτή τη φορά δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη... Με «παρακαταθήκη» την ισοπαλία στο Ούλου (1-1) από τον πρώτο αγώνα με τη Ροβανιέμι επιβλήθηκε απόψε των Φινλανδών στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με 4-2 (12΄ Κουρμπέλης, 45΄+, 73΄ Ντε Μπλάσις, 81΄ Μπακασέτας - 53΄ Μακιτάλο, 62΄ Λαντεμάκι) και εκτός της πρόκρισης στο γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου τον περιμένει η Μάιντς, σημείωσε επίσης την «παρθενική» νίκη του στην Ευρώπη.
Διαβάστε περισσότερα...

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (ανάμεσα τους και ο Κώστας Ζαχαριάς) παρέδωσαν ψήφισμα γα την Παλαιστίνη στην πρεσβεία του Ισραήλ!

Ψήφισμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, με έκκληση στην Ισραηλινή Κυβέρνηση να τερματίσει άμεσα όλες τις χερσαίες και αεροπορικές στρατιωτικές επιχειρήσεις που διεξάγει στην Λωρίδα της Γάζας, παρέδωσε σήμερα στην επιτετραμμένη της Ισραηλινής Πρεσβείας στην Αθήνα, αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τους βουλευτές Νάντια Βαλαβάνη, Β΄ Αθηνών, Υπεύθυνη Εξωτερικής Πολιτικής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Σαμοίλη, Κέρκυρας, και Κώστα Ζαχαριά, Αρκαδίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Πόσες χιλιάδες επισκέπτες αναμένονται φέτος στην έκθεση και στο πανηγύρι της Τεγέας!

Ο Τεγεατικός σε συνεργασία με την εταιρεία «Κύκλος» έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για την διοργάνωση της «44ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας», από τις 14 έως 21 Αυγούστου 2014, στο πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου, στην Παλαιά Επισκοπή.
Διαβάστε περισσότερα...

Nέο Πρόγραμμα Voucher για άνεργους νέους στην Αρκαδία!

Ο Δ/ντης του ΚΕΚ Ανάπτυξη και Εξέλιξη Γιώργος Χασαπογιάννης έκανε γνωστό ότι «βγήκε» η νέα δράση η οποία αφορά άνεργους νέους ηλικίας από 25 μέχρι 29 ετών (γεννημένοι από 01/01/1985 έως 31/12/1989).
Η δράση περιλαμβάνει:
Διαβάστε περισσότερα...

«Κατεβάστε» την αίτηση για τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς της Αρκαδίας (vd)!

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) ανακοίνωσε τους οριστικούς πίνακες με τις δομές (παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί και ΚΔΑΠ) που θα συμμετέχουν, από την Αρκαδία, στο πρόγραμμα Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής, χρηματοδοτούμενο από ΕΣΠΑ για το 2014 - 2015.

Διαβάστε περισσότερα...

Αρχαιοκάπηλους συνέλαβε η αστυνομία και βρήκε σπάνιο άγαλμα από την Αρκαδία που κοστίζει 1.000.000 €! (εικόνες)

Η Αστυνομία προχώρησε στην εξάρθρωση μίας εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην παράνομη διακίνηση αρχαιοτήτων και που συνδέεται έμμεσα και με την περιοχή της Αρκαδίας.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...