Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντιπλημμυρικά, αναπλάσεις και έργα ηλεκτροφωτισμού έγιναν στη Δημοτική Ενότητα Κορυθίου (vd)

Αντιπλημμυρικά, αναπλάσεις και έργα ηλεκτροφωτισμού έγιναν στη Δημοτική Ενότητα Κορυθίου (vd)
Σε απολογισμό των έργων που έχουν γίνει στη Δημοτική Ενότητα Κορυθίου προχώρησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανδρέας Μπούρας, σε συνέντευξη τύπου, το μεσημέρι της Τρίτης (8/4/2014).
Αφού ευχαρίστησε τους τοπικούς πρόεδρους για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα, αναφέρθηκε στα αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν στην περιοχή, για την αποφυγή πλημμυρών στις καλλιεργούμενες εκτάσεις, στους καθαρισμούς των ρεμάτων, των ποταμών και των καταβοθρών και στην απομάκρυνση των δέντρων και των απορριμμάτων.
Επίσης αναφέρθηκε στον καθαρισμό των αγροτικών δρόμων και τη συντήρηση τους, στη στήριξη των γιορτών για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων και σε άλλα έργα, όπως την ανάπλαση της εισόδου του Στενού, του σχολείου Νεοχωρίου, του σχολείου στο Ζευγολατιό και του γηπέδου του Νεοχωρίου. Επίσης είπε ότι έγιναν και έργα ηλεκτροφωτισμού σε όλα τα χωριά.
Τέλος, αναφέρθηκε και στις ενέργειες που δεν έγιναν, παρά τις προσπάθειες, όπως την ένταξη του Δήμου σε πρόγραμμα του ΕΠΠΕΡΑΑ για τη διαχείριση λυμάτων των μικρών οικισμών, επειδή δεν πρόλαβε να ενταχθεί η σχετική πρόταση στο πρόγραμμα και στην ηλεκτροδότηση 11 ποιμνιοστάσιων στην περιοχή του Μουχλιού, επειδή υπήρξε διαφωνία με την εφορεία βυζαντινών αρχαιοτήτων της Κορίνθου.
B.Π – Π.Α.

1 σχόλιο

  • Anonymus
    Anonymus Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 17:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτελους και ενας που ειπε οτι δεν τα εκανε ολα...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...