Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παράταση για τα έργα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

Παράταση για τα έργα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

Εκτός ημερήσιας διάταξης, το δημοτικό συμβούλιο συζήτησε και αποφάσισε παράταση για τα έργα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, ως τις 21 Νοεμβρίου 2024.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι «το έργο ξεκίνησε η πρόταση το 2018, το συμφωνητικό έγινε το 2022 και σε ένα χρόνο έχει γίνει το 10%. Θέλει μια αντιμετώπιση πιο σοβαρή. Θέλει λίγη πίεση. Το ψηφίζουμε».

Ο Βαγγέλης Γούργαρης ρώτησε για το έργο και είπε: «Αναθέσαμε το έργο χωρίς να εχουμε εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις ότι θα δουλευτεί. Ο εργολάβος έχει πάει πίσω. Πόσο θα μας κοστίσει;»

Ο Δήμαρχος απάντησε ότι «εντάχθηκε το 2018. Το 2019 όταν αναλάβαμε δεν είχε γίνει η διαδικασία δημοπράτησης της μελέτης του έργου. Ολοκληρώθηκε στο τέλος του 2022. Πολύ σύντομα, έγινε ο διαγωνισμός και υπογράφτηκε η σύμβαση 22/2/2023. Ήταν ένα έργο ΕΣΠΑ με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης ήταν 18 μήνες. Για να μην απενταχθεί το έργο, μπήκε πιο γρήγορα ο εργολάβος. Δεν υπήρχε βιασύνη, αλλά υπήρξε αυτό το τρικ για να μην χαθεί η χρησμοδότηση. Ο εργολάβος έχει κάνει πολύ παραπάνω από το 10%. Δίδεται μια παράταση λίγων μηνών και ευελπιστούμε ότι θα προχωρήσει γρήγορα. Η νόμιμη αναθεώρηση δεν είναι κανένα τεράστιο ποσό.»

3 σχόλια

  • Κουτοπονηρια
    Κουτοπονηρια Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    για σου δήμαρχε με τα τρικ ο πρώην εργολαβος από το ναύπλιο στα έμαθε?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 08:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο για το πνευματικό ζήτησε παράταση για την πλατεία Αγίου Βασιλείου που έχει της Άρτας το γεφύρι θα ζητήσει στο επόμενο γιατί η παλιά παράταση λήγει την Μεγάλη Δευτέρα εκτός και εάν είναι έτοιμη.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 08:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο δήμαρχος που δεν φταίει ποτέ για τίποτα αρχίζει να αποκαλύπτεται στους πολίτες από την απραξία του και την ασχετοσύνη του. Αυτός φυσικά θα κλαψουρίζει ότι τον πολεμάμε ότι φταίνε τα φαντάσματα κλπ. Καλή αρχή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...