Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα έγκριση για να δημιουργηθεί υπεραγορά Jumbo λίγο έξω από την Τρίπολη!

Νέα έγκριση για να δημιουργηθεί υπεραγορά Jumbo λίγο έξω από την Τρίπολη!
Τη νέα έγκριση που έδωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση παρουσιάζει το www.kalimera-arkadia.gr, για την παρέκκλιση όρων και περιορισμών δόμησης, σχετικά με την αλλαγή χρήσης υφισταμένου βιομηχανικού κτιρίου σε Υπεραγορά
λιανικής πώλησης παιχνιδιών, ειδών βρεφικής ανάπτυξης, ειδών δώρων, ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου και λοιπών συναφών ειδών της εταιρείας JUMBO ΑΕΕ, με αναδιαρρύθμιση, και προσθήκη κατ’ επέκταση, σε γήπεδο εμβαδού 34.379,08 τ.μ. εκτός σχεδίου πόλης και εκτός ορίων οικισμού, επί της Ε.Ο. Τρίπολης – Άργους, στη θέση «Ράχες», της Τοπικής Κοινότητας (Τ.Κ.) Νεοχωρίου, της Δημοτικής Ενότητας (Δ.Ε.) Κορυθίου, του Δήμου Τρίπολης, της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα, η έγκριση προβλέπει:
«α) Ως προς το ποσοστό κάλυψης: 15,542% [≤20%] (Άρ. 5 §2α) (για συνολική κάλυψη 5343,24 τ.μ)
β) Ως προς το ύψος: από 7,5 σε 9,0 μ (άρθ. 5 §2β)
γ) Ως προς τον συντελεστή δόμησης: 0,199 [≤0,20] (Άρ. 5 §2γ) (για συνολική δόμηση 6846.64 τ.μ.)

Λοιπές γενικές και ειδικές κείμενες πολεοδομικές διατάξεις κατισχύουν των εισηγουμένων παρεκκλίσεων και δεν εννοείται χορήγηση παρεκκλίσεων που δεν περιέχονται ρητά στην παρούσα απόφαση.

Για την έκδοση της παρούσας απόφασης δεν εξετάσθηκαν εγκρίσεις άλλων υπηρεσιών, φορέων, τμημάτων όπως αρχαιολογίας, δασαρχείου κλπ., συμβατότητας χρήσεων και άλλων διατάξεων, δεν έγινε έλεγχος μεγεθών όπως εμβαδού, όγκου, διαστάσεων και επιτρεπομένων μεγεθών και της υπέρβασής τους, συμφωνίας θεωρημένων ή υποβληθέντων σχεδίων με κείμενες διατάξεις και τίτλων ιδιοκτησίας.

Τα ανωτέρω θα εξετασθούν από την πολεοδομική υπηρεσία κατά την έκδοση της οικοδομικής αδείας. Η υπηρεσία αυτή δεν απαλλάσσεται με την παρούσα από κανένα έλεγχο πολεοδομικού μεγέθους ή οποιασδήποτε διατάξεως αρμοδιότητός της.Η παρούσα δεν υποκαθιστά τις ανωτέρω εγκρίσεις, ελέγχους, συμφωνίες με κανονισμούς, διατάξεις κλπ.
Την απόφαση αυτή συνοδεύουν αναπόσπαστα θεωρημένα σχέδια και τεχνική έκθεση».


ggffd
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...