Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Έρχεται … ο νέος δωρεάν ιατρικός οδηγός της Αρκαδίας!

Για δεύτερη φορά, το «Καλημέρα Αρκαδία» ετοιμάζει έναν πληρέστατο ιατρικό οδηγό, ο οποίος θα διανεμηθεί, το αμέσως επόμενο διάστημα, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Ο πρώτος οδηγός δεν έλειψε από κανένα σπίτι και αποδείχθηκε εξαιρετικά χρήσιμος για όλο τον κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα...

Άρχισαν τα όργανα στο ΣΥΡΙΖΑ – «Αντάρτικο» Λαφαζάνη για την επιλογή Βουδούρη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Με μεγάλη πλειοψηφία εγκρίθηκαν, από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, οι προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα για τους υποψηφίους περιφερειάρχες και τον Δήμο Αθηναίων, ενώ έντονες διαφωνίες εξέφρασε η Αριστερή Πλατφόρμα στην υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη, στην Πελοπόννησο.

Διαβάστε περισσότερα...

Η διοίκηση της Αγωνιστικής Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Μεγαλόπολης

Στις  τελευταίες εκλογές  που έγιναν στις 27-1-2014 για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής της Αγωνιστικής Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Μεγαλόπολης τα αποτελέσματα  είναι τα κάτωθι.

Διαβάστε περισσότερα...

Παναρκαδικός Α.Ο. - Δόξα Νέας Μανωλάδας 0-1

Οδυνηρή ήττα φαίνεται ότι αποτέλεσε αυτή το μεσημέρι της Κυριακής στην Τρίπολη από την Δόξα Νέας Μανωλάδας για τον Παναρκαδικό με σκορ 0-1, αφού πλέον η «μάχη» της παραμονής δυσκολεύει δραστικά στο υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς πλέον μένει πέντε βαθμούς πίσω από τις θέσεις που εξασφαλίζουν την παραμονή στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα...

«Άσπρη μέρα» στα Άνω Δολιανά (εικόνες)!

"Άσπρη μέρα" είδαν και τα γραφικά Άνω Δολιανά, με τις πρώτες νιφάδες να κάνουν την εμφάνιση τους το πρωί της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου.

Μπορεί το χιόνι να μην ήταν αρκετό αλλά σίγουρα έφτιαξε τη διάθεση των κατοίκων, που το περίμεναν πως και πως.

Διαβάστε περισσότερα...

Η «Χρυσή Αυγή» μετατρέπεται σε … «Εθνική Αυγή»!

Σε συγκέντρωση για τα Ίμια παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νόμιμο πολιτικό κόμμα "Εθνική Αυγή" που ιδρύθηκε πρόσφατα κατόπιν πρωτοβουλίας Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών. Η "Εθνική Αυγή" μπορεί να μετάσχει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, «σε περίπτωση που η μνημονιακή χούντα προχωρήσει σε νέο πραξικόπημα και θέσει εκτός νόμου το νόμιμο πολιτικό κόμμα "Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή"» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Χ.Α..

Διαβάστε περισσότερα...

Πανούσης: «Θα είχε νόημα η υποψηφιότητα μου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αν τη στήριζαν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ»

Την πρόταση υποψηφιότητας για την περιφέρεια Πελοποννήσου επιβεβαίωσε ο Αρκάς Γιάννης Πανούσης, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι ένα τέτοιο εγχείρημα θα είχε νόημα εφόσον στηριζόταν από την «κυβερνώσα αριστερά».

Διαβάστε περισσότερα...

Νίκησε εκτός την Καλλονή και … φουλάρει για Europa League ο Αστέρας! (vd)

Νίκη...Ευρώπης πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης επί της-τυπικά γηπεδούχου- Καλλονής στο Ολυμπιακό Στάδιο με 2-0, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το σκορ άνοιξε για τους Αρκάδες ο Χουάνμα στο 35΄ και στο 72΄ ο Καράσκο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Θέμα για κακοτεχνίες στην ανάπλαση της πλατείας Άρεως στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

Στο πλαίσιο της συζήτησης και έγκρισης του πρώτου ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου «Ολοκλήρωση  ανάπλασης πλατείας Άρεως», ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Τάσος Κακλαμάνος έθεσε ζήτημα κακοτεχνιών, αναφέροντας προς τον Νίκο Λυτρίβη (που ήταν παρών εκ μέρους των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου):

Διαβάστε περισσότερα...

Τέσσερις θέσεις στάθμευσης στην «Εθνικής Αντίστασης» για τους δικαστικούς λειτουργούς

Ομόφωνα συμφώνησε το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης με την εισήγηση του τμήματος Η/Μ Έργων & Συγκοινωνιών του Δήμου Τρίπολης για τη λήψη κανονιστικής απόφασης για την παραχώρηση τεσσάρων (4) θέσεων στάθμευσης στην οδό Εθνικής Αντίστασης, στο Ο.Τ. 272 του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως Τρίπολης, αποκλειστικά και μόνο για εξυπηρέτηση των δικαστικών λειτουργών του Δικαστηρίου.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...