Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Η υποδοχή των «βάζελων», η παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη και ο «γαλάζιος» ΣΥΡΙΖΑίος!

- Ήθελα να ΄ξερα ποιος πονηρός είπε ότι ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι θα ...μυρίσει! Τον ψάχνω για να του δώσω το λογαριασμό  του πετρελαίου που έβαλα προχθές. Καλημέρα πατριώτες και καλό χειμώνα!

Διαβάστε περισσότερα...

Παρουσίαση ερευνητικής εργασίας από το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης

Έκθεση - παρουσίαση  των  αποτελεσμάτων  project  της  Β'  Λυκείου  του Μουσικού σχολείου με  θέμα  "Βαδίζουμε  στην  Αρκαδία" θα γίνει στην Τρίπολη. Τα εγκαίνια της  έκθεσης  θα  πραγματοποιηθούν  την  Παρασκευή  7  Φεβρουαρίου  2014

Διαβάστε περισσότερα...

Ισχυρή παραμένει η ΝΔ στην Αρκαδία – Κατάμεστη αίθουσα στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ (vd)!

 Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα, η ΝΟΔΕ Αρκαδίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, το βράδυ της Δευτέρας στην Τρίπολη. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι πρώην Υπουργοί Μάκης Βορίδης (καταχειροκροτήθηκε όταν εμφανίστηκε...) και Ανδρέας Λυκουρέντζος (βουλευτής Αρκαδίας).

Διαβάστε περισσότερα...

Καλύτερος ξένος παίχτης για το 2013 ο Ράγιος του Αστέρα!

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Σούπερ Λίγκας για τη σεζόν 2012/2013, στη γιορτή του ποδοσφαιριστή που διοργάνωσε στην Αθήνα ο ΠΣΑΠ με τη συνεργασία της Nova. Ο πρώτος σκόρερ του Ατρόμητου, ο οποίος στην προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Πανθρακικό, πρώτευσε στη σχετική ψηφοφορία συγκεντρώνοντας την πλειοψηφία των προτιμήσεων ανάμεσα στους συναδέλφους του.

Διαβάστε περισσότερα...

Βουδούρης: «Παραποιούν τα λεγόμενα μου για το μνημόνιο»!

Για «φθηνά προπαγανδιστικά κόλπα» κάνει λόγο ο Οδυσσέας Βουδούρης με αφορμή δήλωσή του σε ραδιοφωνικό σταθμό που μεταδόθηκε με τον τίτλο ότι δεν μετάνιωσε που ψήφισε το Μνημόνιο.

Διαβάστε περισσότερα...

Βιβλίο για το Γρηγόρη Λαμπράκη θα παρουσιαστεί στην Τρίπολη

Οι εκδόσεις ¨Ταξιδευτής¨ και ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης σας προσκαλούν το Σάββατο 8 Φλεβάρη στις 7 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Πάνου Τριγάζη «Ο Λαμπράκης και το κίνημα Ειρήνης - 50 χρόνια από τη δολοφονία του - Ο αγώνας για την ειρήνη και τον αφοπλισμό - Τότε και τώρα».

Διαβάστε περισσότερα...

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με το ΚΚΕ ο Νίκος Γόντικας

«Το ΚΚΕ θα στηρίξει τις προτάσεις των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με σήμα κατατεθέν το γαρύφαλλο του αγώνα μας» είπε ο Γ.Γ. της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας σε αποψινή εκδήλωση στο «Τιτάνια» με θέμα «Οι Θέσεις του ΚΚΕ για την μάχη των Ευρωεκλογών και τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές».

Διαβάστε περισσότερα...

«Σε δύο χρόνια θα γίνουν τα εγκαίνια του Ναού της Αγίας Αικατερίνης στην Τρίπολη» (vd)!

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης Τρίπολης έγινε τη Δευτέρα, με τα έσοδα από την εκδήλωση αυτή θα διατεθούν για τη θέρμανση και για το φιλανθρωπικό έργο του Ιερού Ναού.

Διαβάστε περισσότερα...

«Έφοδο» στο Δημοτικό Συμβούλιο ετοιμάζουν μέλη της Κοινότητας για τις παράνομες κατασκευές καφετεριών! (vd)

Δεν συνεδρίασε τη Δευτέρα το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, διότι δεν υπήρξε απαρτία. Αν και είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά τις παράνομες κατασκευές καταστημάτων της πόλης, οι περισσότεροι σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας, δεν πήγαν στη συνεδρίαση, με αποτέλεσμα να αναβληθεί.

Διαβάστε περισσότερα...

Αναβλήθηκε παράσταση της Θεατρικής Ομάδας στην Τεγέα

Το «Κοινωφελές Ίδρυμα Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος-Βιοχάλκο» ανακοινώνει πως η προγραμματισμένη παράσταση «Λόγου χάριν…» από τη Θεατρική Ομάδα Τρίπολης για την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...