Σοκ στην Καλαμάτα | 29χρονος Αρμένιος προσπάθησε να βιάσει 35χρονη

Σοκ στην Καλαμάτα | 29χρονος Αρμένιος προσπάθησε να βιάσει 35χρονη

Πρωινές ώρες χθες Κυριακή, 14 Απριλίου, στην «καρδιά» της Καλαμάτας παρολίγον βιασμός! Ένας 29χρονος από την Αρμενία προσπάθησε να βιάσει μια γυναίκα 35 ετών, αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία μετά από καταγγελία της 35χρονης: η γυναίκα αναζητούσε τον σύντροφό της και ο 29χρονος με το πρόσχημα ότι γνωρίζει πληροφορίες σχετικά με εκείνον, την προσέγγισε και την έπεισε να μεταβούν στον σιδηροδρομικό σταθμό Καλαμάτας, παρασύροντας της σε απομονωμένο σημείο. Εκεί αποπειράθηκε να την βιάσει.

Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει από τα χέρια του δράστη και να γλιτώσει τον εφιάλτη… Η 35χρονη ειδοποίηση άμεσα την αστυνομία και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Καλαμάτας έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τον δράση σε μικρή απόσταση από όπου συνέβη το περιστατικό και τον συνέλαβαν.

Σήμερα ο συλληφθέντας θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Καλαμάτας για να απολογηθεί. Εκεί ζήτησε και πήρε διορία προκειμένου να περάσει και πάλι το κατώφλι των δικαστηρίων την Πέμπτη , 18 Απριλίου, για να πάει στο γραφείο του Ανακριτή.

https://best-tv.gr/

Tags:

Καλαμάτα, Απόπειρα βιασμού,

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή