Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαρτυρία: «Το πρόσωπο του νεκρού επιχειρηματία ήταν αγνώριστο από τα πολλά χτυπήματα» (vd)

Μαρτυρία: «Το πρόσωπο του νεκρού επιχειρηματία ήταν αγνώριστο από τα πολλά χτυπήματα» (vd)
Ο Βασίλης Σιακωτός (ο οποίος διατηρεί κατάστημα στην πλατεία Βαλτετσίου) ήταν ο άνθρωπος ο οποίος περίπου στις 5.20 το απόγευμα της Κυριακής ειδοποίησε την αστυνομία, βλέποντας το νεκρό επιχειρηματία στην οδό Ουάσινγκτον.
Όπως εξηγεί στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία», αρχικά δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και νόμιζε ότι πρόκειται για κάποιον μεθυσμένο ο οποίος έχει λιποθυμήσει στο δρόμο.
Το πτώμα το προσέγγισε και διαπίστωσε ότι ήταν ήδη νεκρός. Όπως εξηγεί, «το πτώμα ήταν μπρούμυτα, όταν το σηκώσαμε ήταν αγνώριστος, το πρόσωπο του ήταν μαυρισμένο με πολλά χτυπήματα και ένα αιμάτωμα. Δεν ήταν εύκολο να εξακριβώσεις το πρόσωπο του. Υπήρχε ίχνος αίματος από το σημείο που ακουμπούσε το πρόσωπο του στο δρόμο, ενώ αίματα υπήρχαν στο διάδρομο και στον τοίχο ακριβώς λίγο πριν πιάσει την πόρτα».
Ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο προκύπτει από τη συνέντευξη αυτή στο «Καλημέρα Αρκαδία» είναι ότι ο Β. Σιακωτός τονίζει ότι υπήρχαν κι άλλοι αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι πιθανόν να είδαν το πτώμα πριν από τις 5.20, νωρίτερα, διότι όταν ρώτησε ο ίδιος τι συνέβη του απάντησαν ότι «από δίπλα τον χτύπησαν».
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...