Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτό είναι το όπλο της δολοφονίας του 42χρονου επιχειρηματία στην Τρίπολη

Αυτό είναι το όπλο της δολοφονίας του 42χρονου επιχειρηματία στην Τρίπολη
Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη και ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 42χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, στην Τρίπολη Αρκαδίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος είχε βρεθεί νεκρός το απόγευμα της 26.10.2014, σε κεντρική οδό στην πόλη της Τρίπολης, έχοντας τραύματα στο κεφάλι, στο θώρακα και στο αριστερό άνω άκρο, από πυροβόλο όπλο.
Για την εξιχνίαση του εγκλήματος το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης πραγματοποίησε συστηματική και μεθοδική διερεύνηση της υπόθεσης, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν όλα τα στοιχεία, τα δεδομένα και τα ευρήματα, που προέκυπταν από την εξέλιξη και πρόοδο των ερευνών, ενώ αξιοποιήθηκαν συνδυαστικά και αποτελέσματα φυσικών και τεχνικών μεθόδων.
Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το όπλο του εγκλήματος, το οποίο είχε απορρίψει ο δράστης σε αγροτοδασική περιοχή, ευρύτερα της πόλης. Από τις βαλλιστικές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας ταυτοποιήθηκε και εργαστηριακά ότι είναι το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης.
Φωτογραφίες του όπλου της δολοφονίας δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομολόγησε τη δολοφονία ο 54χρονος που δηλώνει μετανιωμένος – Οδηγείται στον Εισαγγελέα – Τι ανακοίνωσε η αστυνομία (vd)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...