Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Για ποιες περιοχές της Γορτυνίας προγραμματίζονται έργα ύδρευσης για να πάψουν να λένε το νερό, νεράκι!

 

Την ένταξη έργου ύδρευσης δημοτικών διαμερισμάτων της κάτω Ηραίας στο ΕΣΠΑ αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποκαλυπτήρια μνημείου για τον Πέρδικα από το ΚΚΕ στην Αρκαδία!

Η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των μαχητών της 3ης Μεραρχίας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ) στην Πελοπόννησο, με αποκαλυπτήρια

Διαβάστε περισσότερα...

Νίκη για τον Παναρκαδικό στο πρώτο φιλικό επί του Μανδραϊκού!

Πρώτη φιλική νίκη του Παναρκαδικού μπροστά στο κοινό της Τρίπολης. Η ομάδα του Βαγγέλη Γούτη έπαιξε καλό ποδόσφαιρο σημειώνοντας 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, που έδωσε και την νίκη.

Διαβάστε περισσότερα...

Η αποστολή του Αστέρα για την πρεμιέρα με τον ΠΑΣ

Μετά τη λήξη της απογευματινής προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της πρεμιέρας την Κυριακή (19.15) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη.

Διαβάστε περισσότερα...

Τρεις συλλήψεις στην Αρκαδία

Συνελήφθησαν, χθες (16-8-2013) το απόγευμα, στο Στάδιο Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σταδίου, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 26 και 34 ετών αντίστοιχα, γιατί έχοντας εγκαταστήσει πάγκους στην εμποροπανήγυρη Τεγέας, διέθεταν προς πώληση απομιμήσεις γνήσιων κοσμημάτων επώνυμης εταιρείας, παραπλανώντας το καταναλωτικό κοινό ως προς τη γνησιότητά τους και προκαλώντας εμπορική δυσφήμηση της εταιρείας. Κατασχέθηκαν συνολικά -522- κοσμήματα, απομιμήσεις γνησίων.

Διαβάστε περισσότερα...

Γλέντι στις Κολλίνες! (εικόνες και βίντεο)

Το βράδυ της Παρασκευής 16 Αυγούστου, στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων «Σκιρίτεια 2013», πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία στις Κολλίνες μουσικοχορευτική εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Σκιρίτιδας. Πολύς ο κόσμος που παρευρέθηκε από τις Κολλίνες και τη γύρω περιοχή, δίνοντας ζωντανό παρών με πολύ κέφι και χορό υπό τη μουσική του συγκροτήματος «Λακεδαίμονες».

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...