Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι Αρκάδες τελειώσαν με επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ στο Περιστέρι

Οι Αρκάδες τελειώσαν με επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ στο Περιστέρι

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 24/07/2013 με επιτυχία το 1ο Τουρνουά  Καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσαν από κοινού οι Αρκάδες Περιστερίου  με τον Δήμο Περιστερίου στο γήπεδο Γ. Στεφανόπουλος.

Στο μεγάλο  τελικό αναμετρήθηκαν δύο ισάξιες ομάδες οι WEST EMPERORS και οι  ΜΠΟΚΟΛΗΣ με νικητή την ομάδα WEST EMPERORS που βράβευσε  η κ. Νίκη Βομπιράκη Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιλίου.
Όμως καμία ομάδα που συμμετείχε δεν αισθάνθηκε ηττημένη καθώς όλοι οι συμμετέχοντες βραβεύτηκαν και έλαβαν πολλά δώρα από τους χορηγούς του τουρνουά.
Ο Πρόεδρος των Αρκάδων Περιστερίου και διοργανωτής του τουρνουά δήλωσε κατά την τελετή λήξης «Σαν Αρκάδες είμαστε περήφανοι ,σαν  Περιστεριώτες είμαστε δυο φορές Περήφανοι που διοργανώσαμε το 1ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης στο Περιστέρι και δώσαμε το δικαίωμα στους  εραστές της πορτοκαλί Θεάς να αθληθούν και να διασκεδάσουν παρέα  μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ανδρέα Σχίζα πρώην Αντιπρόεδρο  του Ο.Π.Α.Α.Π. που είναι κοντά μας από την πρώτη στιγμή που  δημιουργήθηκε ο Σύλλογος μας , καθώς και τον νέο Αντιπρόεδρο του  Ο.Π.Α.Α.Π. Γιώργο Αυγουστίδη που χωρίς την συνεργασία του δεν θα  μπορούσε να καταστεί δυνατόν η υλοποίηση της διοργάνωσης αυτής. Δεν  πρέπει να ξεχάσουμε και τον κ. Αλέξη Σταυρούλια Αντιδήμαρχο  Οικονομικών Περιστερίου που η παρουσία του δίπλα μας , μας προσφέρει  δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε την πορεία προς τις επιτυχίες.

ilionvoice.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...