Menu
RSS
Πέμπτη, 23/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με νίκη έκλεισε τα play outs ο Αστέρας Τρίπολης! (vd)

Με νίκη έκλεισε τα play outs ο Αστέρας Τρίπολης! (vd)

 

Με γκολ του Μουνάφο στο 70', ο Αστέρας κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας τον Ατρόμητο κι έκλεισε με ιδανικό τρόπο τη σεζόν.

Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης αναμετρήθηκαν στο Περιστέρι στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League. Με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει προ πολλού την παραμονή και έχοντας ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία και την νέα σεζόν, το παιχνίδι είχε αρκετές δοκιμές καθώς και μια πιο ελεύθερη προσέγγιση. Σε αυτές τις συνθήκες, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ήταν η καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε γκολ με τον Μουνάφο και πανηγύρισε τη νίκη με 1-0.

Στους 38 βαθμούς, ισόβαθμος με τον Πανσερραϊκό στην πρώτη θέσης της βαθμολογίας τερμάτισε ο Αστέρας, στους 34 ο Ατρόμητος.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν καλός, με τις δύο ομάδες να πιέζουν και να προσπαθούν να γίνουν επικίνδυνες, αλλά να τα χάνουν στην τελική προσπάθεια. Τα περισσότερα σουτ κατέληξαν πάνω από την εστία, με τον Αστέρα να είναι ελαφρώς καλύτερος. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς είχε και την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, όταν ο Μάντζης θα κάνει γύρισμα στον Ζουγλή που βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Τσιντώτα. Αλλά το πλασέ του Έλληνα εξτρέμ ήταν αδύναμο και κατέληξε άουτ. Στα αξιοσημείωτα ήταν κι ο σοκαριστικός τραυματισμός του Βέργου, που γλίστρησε κι έπεσε πάνω στο αριστερό του χέρι. Αποτέλεσμα ήταν να γυρίσει ο αγκώνας του αλλά να συνεχίζει την αναμέτρηση.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε πολύ, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις σε κάποια καλή ευκαιρία. Έτσι, φτάσαμε στο 70′ και τον Αστέρα να προηγηθεί στο σκορ. Μετά από ωραία συνεργασία, το σουτ του Παλάσιος κατέληξε στο δοκάρι, με τον Μουνάφο να σκοράρει στο ριμπάουντ. Φέρνει ευθύνη και ο Τσιντώτας.

Το γκολ απελευθέρωσε τους φιλοξενούμενους, που έχασαν νέα μοναδική ευκαιρία στο 75′ αλλά ο Τσιντώτας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Ζουγλή. Από κει έπειτα, το ντεμπούτο του μόλις 17 ετών Θεόφιλου Κακαδιάρη κάτω από τα γκολπόστ του Αστέρα ήταν το στιγμιότυπο του τελευταίου μέρους του αγώνα.

Ατρόμητος (Κορακάκης): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (83′ Τριμμάτης), Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονζάλες, Καραμάνης (66′ Φριντζόνσον), Κουέν (73′ Αγκιμπού), Τζοβάρας (66′ Γιουμπιτάνα), Βαλένσια (73′ Ανγκιέλσκι), Βέργος

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής (89′ Κακαδιάρης), Ατιένσα, Λύρατζης, Γκρόζντανιτς, Άλβαρες, Γιαμπλόνσκι (73′ Βαλιέντε), Αλάγκμπε (60′ Μουνάφο), Μπαρτόλο, Παλάσιος (73′ Καλτσάς), Ζουγλής, Μάντζης (60′ Αγγελάκης)

https://www.novasports.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...