Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Την Κυριακή η διάθεση εισιτηρίων για Ατρόμητο

Την Κυριακή η διάθεση εισιτηρίων για Ατρόμητο
Εισιτήρια για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των PlayOffs του πρωταθλήματος 2013-2014 με την ΠΑΕ Ατρόμητος, θα διατίθενται την Κυριακή 4 Μαΐου από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 6.15 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου.
Στη Θύρα 2 τα εισιτήρια αξίζουν 10€. Στις υπόλοιπες θύρες όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.
Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.
Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 4.15μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 6.15μ.μ.
 
Ο Αστέρας στο «Αρκαδικό Πανόραμα»
 
Για μία ακόμα χρονιά ο Αστέρας Τρίπολης θα έχει το δικό του περίπτερο στην Περιφερειακή έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα», που αποτελεί κάθε φορά ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς.
Η έκθεση ξεκινάει σήμερα το απόγευμα με τα εγκαίνια και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Μαΐου, ενώ γίνεται στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, στο κτίριο ΓΕΑ ΑΕ με ώρες λειτουργίας καθημερινά: 17.00-22.00, Σαββατοκύριακο: 10.30-22.00
 
Με το μυαλό στον Ατρόμητο
 
Μετά τον αγώνα στην Τούμπα και το ισόπαλο αποτέλεσμα που πήρε στην πρεμιέρα των πλέυ-οφ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο Αστέρας προετοιμάζεται έχοντας στο μυαλό όλων των ποδοσφαιριστών αποκλειστικά και μόνο το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (18.15) στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης»
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε την Πέμπτη, με αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν εναντίον του ΠΑΟΚ και πολλά παιχνίδια με μπάλα για όσους δεν αγωνίστηκαν στη Θεσσαλονίκη.
Το προπονητικό πρόγραμμα συνεχίστηκε σήμερα με πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο πρώτο μέρος της προπόνησης και με ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική στο δεύτερο. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με όσους έπαιξαν εναντίον του ΠΑΟΚ να κάνουν ελεύθερο πρόγραμμα και τους υπόλοιπους να παίζουν «διπλό» στο μισό γήπεδο.
Η σημερινή προπόνηση είχε απόντα τον Καράσκο, που ταλαιπωρείται από λαρυγγίτιδα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης για να μπει αύριο κανονικά στην προπόνηση. Τέλος, ο Γκόιαν συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες στον αγώνα της Τούμπας και δεν θα αγωνιστεί στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.
Η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή της ομάδας για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα των φετινών πλέυ-οφ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...