Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις - 1η θέση για τη Καραναγνώστη της ΑΕΚ Τρίπολης

Τένις - 1η θέση για τη Καραναγνώστη της ΑΕΚ Τρίπολης
Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον όμιλό μας και την αθλήτρια Καραναγνώστη Μαρία. Την 1η θέση κατέλαβε η Καραναγνώστη στο 1ο ενωσιακό τουρνουά κάτω των 14 άρων ετών.
Η Καρανωγνώστη, η οποία είναι 12 ετών συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος σε μεγαλύτερη κατηγορία και κατάφερε κάνοντας πολύ δυνατές εμφανίσεις καθ' όλη την διάρκεια του τουρνουά να κατακτήσει την 1η θέση.
 
Στον πρώτο γύρο σε 16άρι ταμπλό, η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης επικράτησε της Καραντώνη (Ο.Α. Κορίνθου) με 2-0 σετ (4-2, 4-0) και στην οκτάδα κέρδισε την Παπαηλίου (ΑΕΚ Τρίπολης) με 2-0 σετ (5-3, 4-0). Στον ημιτελικό η Καραναγνώστη αντιμετώπισε την Βλαχούτση (Ρήγα Α.Ο.Α.Α) και μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι 2 ωρών κέρδισε με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 6-2). Στον τελικό αντίπαλος της αθλήτριας της ΑΕΚ Τρίπολης ήταν η Μέλλου (Ναυπλιακός), όπου σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του τένις η Καραναγνώστη επικράτησε 2-0 σετ (7-6 73, 6-0) κατακτώντας την πρώτη θέση του τουρνουά. Την 3η θέση του ενωσιακού έλαβε η Ανδριοπούλου Α. (ΑΕΤ Νίκη Πατρών) και η Βλαχούτση Π. (Ρήγα Α.Ο.Α.Α).
 
Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν όλοι οι αθλητές του ομίλου μας και ειδικότερα οι Γρηγορίου Νικηφόρος και Κουστένης Κων/νος στα αγόρια καθώς και η Παπαηλίου Βάσια, Μηναδάκη Εύα και Ψαράκη Αμαλία στα κορίτσια οι οποίοι έφτασαν μέχρι την οκτάδα της διοργάνωσης. Από τον όμιλό μας επίσης συμμετείχαν στο τουρνουά οι αθλητές/τριες: Λαμπροπούλου Σ, Σουρλίγκα Δ., Ιερόπουλος Α.,  Λαμπρόπουλος Κ., Λαμπρόπουλος Π., Μπούρτζος Π., Καντζάβελος Μ., Καραμάνος Β., Αναστόπουλος Ν., Γκέκας Γ., Νασιάκος Γ. και Κανελλόπουλος Π.
 
Το ΔΣ και η προπονητική ομάδα του ομίλου θα ήθελαν να συγχαρούν όλους τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες και τους εύχονται καλή συνέχεια…

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...