Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι κοινωνικές δράσεις της «Αγανάκτησης» και των Φίλων της Εθνικής στην Τρίπολη!

Οι κοινωνικές δράσεις της «Αγανάκτησης» και των Φίλων της Εθνικής στην Τρίπολη!
Ως μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αρκαδίας «ΑΓΩ-ΑΝΑΚΤΗΣΗ» ( ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ) και του  Συλλόγου Φίλων Εθνικών Ομάδων Ελλάδος «Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ» ενόψει των επικείμενων εκλογών ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους που συμμετέχουν ενεργά στις εκλογικές διαδικασίες.
Ευχή των Συλλόγων μας είναι η επιλογή του κόσμου να αναδείξει δραστήρια και αξιόλογα άτομα με ανοιχτούς ορίζοντες έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα ενεργοί Σύλλογοι – όπως είμαστε και εμείς – να βρίσκουν ανοιχτές πόρτες για την υλοποίηση σοβαρών κοινωνικών δράσεων προς όφελος της κοινωνίας.
Μέσα στο πλαίσιο ενότητας και αλληλεγγύης  των δυο συλλόγων , καταφέραμε με μεγάλη επιτυχία να αναπτύξουμε σοβαρές κοινωνικές δράσεις, όπως η στήριξη και ανάδειξη του έργου των παιδικών χωριών SOSκαι του «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» καθώς και η συσπείρωση των φίλων της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου με διάφορες συγκεντρώσεις στα παιχνίδια του προκριματικού γύρου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλλά και η δυναμική παρουσία μας στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Ρουμανία στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
Επιπλέον , μετά την όμορφη ανακατασκευή του γηπέδου Φιλικών στην Κάρτσοβα  συμβάλαμε στην ανακαίνιση των αποδυτηρίων του γηπέδου. Επιπροσθέτως, στηρίξαμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης συγκεντρώνοντας τρόφιμα για ευπαθείς οικογένειες .
Επιβραβεύσαμε, επίσης, σε διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε αθλητές Ποδοσφαίρου και Στίβου με συμμετοχές στην  Εθνική Ομάδα για την εν γένει προσφορά τους στον Ελληνικό Αθλητισμό. Ένα ακόμη κοινωνικό έργο, για το οποίο πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά, είναι η διεξαγωγή φιλικού αγώνα Ποδοσφαίρου με ομάδα παιδιών Συλλόγου Απεξάρτησης από τα Ναρκωτικά και τον Αλκοολισμό, τα οποία με τη μαρτυρία τους έδωσαν μαθήματα ζωής σε όλους μας .
Όλες οι παραπάνω δράσεις δεν θα είχαν την ανάλογη επιτυχία χωρίς την ενεργή συμμετοχή των μελών μας και την άψογη συνεργασία μας με τη Δημοτική Αρχή και άλλους φορείς .
Ευχόμαστε οι  τοπικοί άρχοντες, που θα εκλεγούν σε όλες τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας μας, να έχουν τη διάθεση και το όραμα να στηρίξουν ανάλογες συλλογικές προσπάθειες προς όφελος της κοινωνίας, προσπάθειες που προάγουν τον πολιτισμό και τα μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης που μεταδίδουμε.    
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...